Египетските и гръцките военноморски сили проведоха съвместно военно учение в

...
Египетските и гръцките военноморски сили проведоха съвместно военно учение в
Коментари Харесай

Гърция и Египет със съвместни учения в Средиземно море

Египетските и гръцките военноморски сили организираха взаимно военно обучение в северно. Целта на самодейността е засилване на обмена на опит с въоръжените сили на другарски страни, заяви " Keep Talking Greece ", представена от БГНЕС.
Египетските военни издадоха изказване, в което показаха, че образованието включва плаващи формирования и превоз за усилване на ограниченията за морска сигурност в Средиземно море. Той също по този начин цели да реализира съгласуемост сред флотите на двете страни при осъществяване на бойни задачи според интернационалните правила. Военният представител сподели, че учението способства за обмена на опит с гръцката страна и се основава на двустранните качества за реализиране на общите ползи на двете страни. Той също по този начин уточни, че това усъвършенства военното съдействие сред египетските и гръцките военноморски сили.
 Три страни са на ръба на война поради воден запас Три страни са на ръба на война поради воден запас
Възобновените договаряния сред Судан, Египет и Етиопия под патронажа на Вашингтон по реализацията на язовир „ Възраждане ” са...
Египет се стреми да ускори своите морски качества в Средиземно море, на фона на възходящите районни разногласия с Турция поради газовите изследвания на Анкара в противоречивото Източно Средиземноморие. Египет организира няколко военни учения, за последно през ноември с френски военноморски сили, в района на флота в северно Средиземно море.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР