Египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах си навлече сериозни неприятности,

...
Египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах си навлече сериозни неприятности,
Коментари Харесай

Заснеха Мохамед Салах да пише съобщения по телефона, докато шофира

 Мохамед Салах стана почетен чеченец
Египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах си навлече съществени неприятности, откакто бе сниман да употребява мобилния си телефон, до момента в който кара.

Група почитатели се приближиха до колата на футболиста за подпис, но втренченият в устройството си нападател по този начин и не им обърна внимание.

Това станало след успеха над Уест Хем в неделя, а последователите на " алените " останали доста недоволни от държанието на голмайстора, като някои от тях желаеха даже да бъде задържан поради потреблението на мобилен телефон в автомобила.



" Не може да правиш сходно нещо, когато към колата ти има деца, които просто желаят подпис " възмущават се последователите.

В последна сметка случаят закупи сериозна гласност и вследствие на това от Ливърпул са дали видеото на полицията, консултирайки се със самия Салах, който може да получи глоба.

" След полемика с футболиста, клубът даде на мърсисайдската полиция видеото на случилото се, както и събитията, при които е снимано. Говорихме с него и ще решим въпроса вътрешно " съобщи представител на мърсисайдци.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР