Египет и Уругвай излизат един срещу друг на Екатеринбург Арена

...
Египет и Уругвай излизат един срещу друг на Екатеринбург Арена
Коментари Харесай

Египет започва без Салах срещу звездите на Уругвай

Египет и Уругвай излизат един против различен на " Екатеринбург Арена " във втория дуел от Група А на Мондиал 2018. Вчера домакинът Русия разгроми с 5:0 Саудитска Арабия и резултатът от днешния конфликт може да даде тенденция на въпроса кои отбори ще имат най-големи шансове да продължат в идната фаза.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

За " фараоните " това е първи дуел на Световно състезание от 1990 година. Голямата звезда на африканския отбор Мохамед Салах, който получи травма в рамото по време на финала на Шампионската лига, е на скамейката за началото, макар че през вчерашния ден селекционерът Ектор Купер съобщи, че нападателят е съвсем на 100% подготвен и ще вземе присъединяване в дуела. Денят е по-особен за звездата на Ливърпул, тъй като през днешния ден той навършва 26 години. На вратата стартира Мохамед Eл Шенави. Той е предпочетен пред Есам Ел Хадари, който със своите 45 години през днешния ден можеше да стане най-възрастният участник в историята на международните шампионати. Бранителят Али Габр, който също получи лека контузия по време на подготовка, започва. Той и неговият съотборник в Уест Бромич Ахмед Хегази ще би трябвало да се оправят с атомното нахлуване на Уругвай.
#
@Uruguay #2018#ThePharaohs#egy pic.twitter.com/3p5NDudg7A
— Egypt National Football Team (@Pharaohs) June 15, 2018

Последното е формирано от огромните звезди на Барселона и Пари Сен Жермен - Луис Суарес и Единсон Кавани. Селекционерът на Уругвай Оскар Табарес дава късмет и на млади играчи като 20-годишния Родриго Бентанкур и 22-годишния Нахитан Нандес. На вратата е Фернандо Муслера, а Диего Годин ще води защитата на " урусите ".
#EGYURU | Alineación confirmada de @Uruguay para el encuentro que disputará ante @Pharaohs a la hora 9 (Uy) por la 1a fecha del Grupo A de #Rusia2018.#ElEquipoQueNosUne pic.twitter.com/LVE4q5kSJg
— Selección Uruguaya (@Uruguay) June 15, 2018  Египет - Уругвай @@@

Египет (4-2-3-1): Eл Шенави, Фати, Габр, Хегази, Шафи; Елнени, Хамед; Варда, Ел Саид, Хасан-Трезеге; Мосен

Уругвай (4-4- 2): Муслера; Варела, Хименес, Годин, Касерес; Нандес, Бентанкур, Весино, Де Араскаета; Кавани, Суарес
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА УРУГВАЙ ТУК! Мондиал 2018 1 кръг, петък 15 юни  Египет 15:00предстои  Уругвай
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР