Ефектен пиар или абсолютната истина - засега не се знае,

...
Ефектен пиар или абсолютната истина - засега не се знае,
Коментари Харесай

Пепеляшка си забрави обувката на бала по случай рождения ден на датския принц Кристиан

Ефектен пиар или безспорната истина - към този момент не се знае, само че нещо доста приказно и благо се случи на бала на принц Кристиан по случай 18-и му рожден ден - Пепеляшка си не помни пантофката в двореца.

Галата във връзка пълноправие на принц Кристиан от Дания беше напряко като от приказка - и даже има една действителна Пепеляшка, на която ѝ липсва обувка, написа " People ".

Кралски особи от цяла Европа (включително редица други бъдещи монарси) се събраха в неделя за тържеството в двореца Кристиансборг в Копенхаген. Гостите носеха тиари, бални рокли, военни униформи с почести, само че една личност от купона напусна вечерта без значима част от облеклото си.

В понеделник от кралския двор се разгласиха в Instagram фотография на една единствена блестяща, открита след края на празненството.

" Пепеляшка ли си е не запомнила обувката нощес? ", написаха придворни към фрагмента.

" Когато гостите на церемония вечерята на Нейно Величество кралицата през вчерашния ден се прибраха у дома, тази самотна обувка беше оставена в замъка Кристиансборг. Притежателката ѝ е добре пристигнала да се свърже с нас, с цел да ѝ я върнем ", завиха още оттова. 

 

 

Въпреки че беше публична церемония, въпреки всичко имаше доста веселба, което може би е предиздвикало някои посетители да смъкват обувките си за по-голям комфорт. Вечерта включваше особено зрелище, което кралица Маргрете провежда, с цел да изненада внука си, който сега е втори в линията за заместничество на датския престол.

" Дансингът беше осветлен, когато " Benjamin Hav & the Family " изнесоха концерт след вечерята ", споделиха от двореца с видео в Instagram. " Концертът беше изненадата на Нейно Величество Кралицата за всички посетители ", прибавиха те. 

Клипът сподели принц Кристиан, който пляска в такт с музиката и дребният му брат, принц Винсент, който разгорещено подскача. 

 

 

На празненството беше принцеса Катарина-Амалия от Холандия, 19-годишната наследничка на холандския престол, която съчета своята рокля с мантия в кралско синьо със сапфирената тиара на кралица Ема от Холандия и известен тренд: сатенени обувки на " Manolo Blahnik " със сребърна тока. Това е същият жанр, който героинята на Сара Джесика Паркър, Кари Брадшоу, носеше в " Сексът и градът " за сватбата си с господин Големия като нейното " нещо синьо " по пътеката към олтара.

Принцеса Амалия не е единствената кралска персона, която има тези обувки в дрешника си. Кейт Мидълтън носеше същия чифт в зелено за първия си формален взаимен портрет с принц Уилям.

Принц Кристиан позира за фотоси и с принцеса Естел от Швеция, на 11 години, принцеса Ингрид Александра от Норвегия, на 19, принцеса Катарина-Амалия и принцеса Елизабет от Белгия, на 21.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР