Ефбет е един от най-популярните брандове за онлайн залози в

...
Ефбет е един от най-популярните брандове за онлайн залози в
Коментари Харесай

Какви данни се изискват за регистрация Ефбет?

Ефбет е един от най-популярните марки за онлайн залози в България. Компанията има лиценз за осъществяване на хазартна активност и като такава е под надзора на Комисията по хазарта към Национална агенция за приходите. Всеки състезател, който желае да се снабди с, би трябвало да уточни персонални данни. Това е изцяло общоприетоо условие, което не трябва да буди подозрения или терзания у играчите. Като лицензиран букмейкърЕфбет прави активността си изцяло легално и употребява персоналните данни на потребителите единствено за задачите на играта.

В последните години персоналните данни се трансфораха в извънредно значима тематика. Това е очевидно и от измененията в европейското законодателство и навлизането на GDPR. България, като член на Европейския съюз, ползва GDPR и съблюдава всички правила за, които са правно уредени. Ефбет, като
хазартен оператор, има задължението да съхранява персоналните данни на играчите и подсигурява с името си за тяхната сигурност. Въпреки това доста хора се тормозят да дават персоналните си данни в интернет пространството, а в идващите редове ще разгледаме какви данни изисква Ефбет при регистрация.

Най-напред при регистрацията в Ефбет се изискват данни за профила – потребителско име, ключова дума, както и имейл адрес. След това идват и персонални данни като персонални имена, ЕГН, адрес, телефонен номер и други. Данните, които изисква Ефбет, са изцяло общоприети и нужни, с цел да може даден състезател да бъде сполучливо регистриран. Както е добре известно,
хазартът е неразрешен за лица под 18 години. По този метод Ефбет съумява да отсее малолетни лица, които по една или друга причина се пробват да се записват, макар че нямат това право.

При данните за регистрация Ефбет дава опция и за въвеждането на промо код. Ако разполагате с подобен, можете да го въведете и да се наслаждавате на цялостното портфолио от
бонуси на букмейкъра. Безплатен промо код, който може да бъде употребен при регистрация в Ефбет, е MAXBONUS. Разбира се, при регистрация в Ефбет играчите би трябвало и да се съгласят и с общите правила и условия на букмейкъра. Добре е всеки един състезател да е добре осведомен с тези правила и условия, с цел да знаят какви са техните права и отговорности.

След регистрация в Ефбет би трябвало да бъде осъществена още една стъпка – верификация на акаунта. Верифицирането е наложително за всеки един лицензиран
букмейкър, като посредством него се потвърждава самоличността на клиентите. За задачата е належащо да бъде изпратено копие на персонален документ – персонална карта и шофьорска брошура. Тази стъпка също е притеснителна за някои играчи, само че тя е наложителна и няма причина да поражда терзание у играчите.

В умозаключение можем да кажем, че Ефбет изисква изцяло общоприети персонални данни за регистрация от играчите и надали биха изненадали потребителите с нещо изключително в процеса на вписване. Играчите пък могат да бъдат спокойни, че няма да бъде злоупотребено с персоналните им данни, които са предпазени от закона и не могат да бъдат употребявани за други цели отвън задачите на играта.

*Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР