Едва с 20% отворени хотели днес откри сезона най-големият курортен

...
Едва с 20% отворени хотели днес откри сезона най-големият курортен
Коментари Харесай

Слънчев бряг тръгва с евтини чадъри и шезлонги

Едва с 20% отворени хотели през днешния ден откри сезона най-големият курортен комплекс у нас - " Слънчев бряг ", съобщава БГНЕС.

На Северния плаж цените на чадъритуе и шозлонгите те са по 4.50 лева, а на Централния плаж - по 5 лева

Първите туристи, които се чакат в курорта, са румънци и поляци. На 15 юни пък се чака първият чартър от Холандия, а на 17 - от Белгия.

Въпреки че сега са отворени едвам 1/5 от хотелите в " Слънчев бряг ", настройките това лято са да отворят по-голяма част от местата за настаняване, оповестиха от Съюза на притежателите в курорта.

Туроператорте настояват да отпаднат и PCR тестванията за украинските туристи, както и за други летовници от Източния пазар.

От през днешния ден в курорта стартират да работят режимите и изискванията, които са нужни за безпроблемното протичане на летен сезон 2021. Въвежда се надзорен режим на достъп, който се супервизира посредством девет КПП-та, както и от мобилни патрули.

Паркирането в " синя зона " в комплекса също ще се заплаща от през днешния ден на цена от 2 лева на час. Тази година паркоместата в " синя зона " са увеличени със 100 нови места и към този момент са общо 1 100.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР