Едва ли все още има зрител, който да не подозира,

...
Едва ли все още има зрител, който да не подозира,
Коментари Харесай

Лъсна схемата, с която Рълев печели „Игри на волята”

Едва ли към момента има фен, който да не подозира, че игрите са нагласени авансово. От продукцията крият, че Иван Рълев и бизнесдамата Виолета имат скрито другарство. Което датира доста преди „ Игри на волята ”.

Двамата близки другари построили скица, с която зъботехникът да стигне до финала. А обстоятелството е, че Рълев и щерката на Виолета са гаджета още преди шоуто.

Бяха пуснати изявления, че баскеболистката е в спекулация с Кристиан от „ София денонощно ”, само че те били да замажат очите на публиката и да хвърлят прахуляк в очите на феновете, като отклонят вниманието им от истината.

Явно проектът на майка, шурей и щерка да стигнат до финала е бил авансово координиран с продукцията. Защото ясно си проличава, че  от екипа им спомагат. Човек от снимачната площадка бил сюрпризиран от осведомеността на Виолета Стайкова. Особено за това какво се случва в другите племена. И се схваща, че някой от шоуто й рапортува, а тя съумява да планува ходовете на съперниците си и да ги парира.

Нейната самонадеяност и настъпателност й дават чувство  за сигурност. Дори не се постанова да разясняваме какъв брой доста ефирно време отделят на нея и щерка й и шурей й.

Даже капитанската борба, на която Рълев падна от Мастагарков беше предрешена. Но Момчил разруши на пух и прахуляк схемата и Благо завоюва. За това може би изгубилия капитан не бе отхвърлен тъй като не такива бяха замислите на продуцентите.

За съглашателството сред тримата и екипа на шоуто приказва и отстраняването на Цвети от Виолета. За бизнесдамата бе подреден подобаващ терен, на който да победи шампионката по каластеника и да й отмъкне благосъстоянието.

А Рълев предстоящо се снабди и с още едно крепко преимущество. Когато му бе предоставено да заложи в кастинг борбата. В която Георги завоюва и зъботехникът се снабди с имунитет, който го бетонира за финала.

Автор: lifeonline.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР