Едва ли сте чували за тях - островите, на които

...
Едва ли сте чували за тях - островите, на които
Коментари Харесай

Частни острови, на които почиват богатите и известните

Едва ли сте чували за тях - островите, на които почиват богатите и известните:

Остров Ариара, Филипини - $30 хиляди

Островът разполага с 8 първокласни вили, проектирани от водещия филипински проектант Хорхе Юло. В тях могат да се настанят до 18 души, а цената от $30 хиляди е за наем на целия остров. Всяка от вилите е с невероятни гледки към океана, мраморни бани, просторни спални и открити душове. Природата на острова е непокътната и крие неповторими места за отдих на заможните клиенти.

ВИЖТЕ В СНИМКИ НАЙ-СТРАННИЯТ И ТАЙНСТВЕН ОСТРОВ ВЪВ ФРАНЦИЯ

Къщата, в която e живяла любовницата на един крал

Остров Муша Кей, Бахамите - $39 хиляди

Тази магическа дестинация е благосъстоятелност на илюзиониста Дейвид Копърфийлд. Копърфийлд е трансформирал острова в първокласен курорт за богатите и известните, търсещи усамотение. За $39 хиляди на вечер, целия остров е ваш дружно с 5 първокласни къщи, с потенциал 24 души. Сред удобствата на острова са и тенис игрище, лятно кино и билярдна маса принадлежала на Худини.

Искаме да посетим един ден тези 5 острова, покрай България (СНИМКИ)

Остров Coco Prive Kuda Hithi, Малдиви - $45 хиляди

Считан за един от най-елегантните и изискани о-ви на Малдивите, Coco Prive Kuda Hithi е открит през 2012 година Настаняването на гостите е в двуетажна къща и пет дребни вили. Цената е $45 хиляди на вечер за 10 души. В цената са включени основен готвач за всевъзможни кулинарни прищевки, спа комплекс и водни спортове. Интериорът на къщата и вилите са проектирани от дизайнера Гус Уилкинсън, за оптимален комфорт.

Musha Cay, Bahamas | Photo by Gemz-Mall on flickr pic.twitter.com/spqixdKbWq
— Back To Nature (@backt0nature) April 2, 2018
Остров Воава, Малдиви - $46 хиляди

Voavah е първият частен остров брандиран от първокласната хотелска верига "Four Seasons ". Мястото приема посетители от 2016 година и има потенциал за настаняване на 22 индивида в изтънчен разкош. Гостите могат да избират сред 5 крайбрежни вили, плажна къща и специфична вила издигната над водата. Цената за наем на целия остров е 46 360 $ на вечер. Осигурена е храна и доста занимания.

Остров Некер, Британски Вирджински о-ви - $48 хиляди

Остров Некър е непрекъснатото жилище на притежателя му - милиардера сър Ричард Брансън. Той построява на острова супер първокласен курорт за богати персони, който бързо става прочут. Мястото приема не повече от 30 посетители, които биват обслужвани от 80 души личен състав. Островът постоянно бива наемано от разнообразни звездни персони, за първокласна отмора надалеч от обществото. Цената от $48 хиляди на вечер, за целия остров, не ги плаши и някои са постоянни наематели на мястото. През 2011 година, островът бе опустушен от пожар, само че Брансън го възвърне, влагайки $22 милиона.

Остров Тагомаго, Балеарски о-ви - $109 хиляди

Tagomago се намира единствено на километър от фамозния с празненствата си остров Ибиса. Тук обаче може да почивате в разкош и уединение, само че при предпочитание да отскочите с лодка до Ибиса. Целият остров се дава чартърен от 2008 година За $109 хиляди на вечер и предлага доста екстри. Островът разполага с повърхност от 600 хил кв.м, идилични плажове, тюркоазени води, частен пристан и пристанище.

Остров Велаа, Малдиви - 1.8 млн.

Този остров е благосъстоятелност на чешкия милиардер Иржи Шмейц и е най-луксозния курорт на Малдивите. Velaa Private Island очарова с бели пясъчни плажове на фона на кристално сини води. Разполага с фитнес зала, спа център и впечатляваща гама от развлекателни уреди, включващи скуош и тенис кортове, стена за катерене и голф игрище и въртящо се арт студио. Частния курорт може да побере 80 посетители, в 45 вили. Цените стартират от 1,8 милиона $ на вечер. Това прави $22 500 на човек на вечер, при цялостен потенциал на местата за настаняване.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести и любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР