Едва ли очаквате да видите моделката Алекс Богданска, която обикновено

...
Едва ли очаквате да видите моделката Алекс Богданска, която обикновено
Коментари Харесай

Няма да я познаете Алекс Богданска запретна ръкави - точи кори за баница

Едва ли очаквате да видите моделката Алекс Богданска, която нормално изкушава във фотосесиите си, пременена в национална носия. Да, но тя в действителност го направи и потресе всичките си почитатели в този тип.

Наскоро Богданска, към която мъчно може да няма нещо скандално, като тръгнем още от присъединяване й в " Биг Брадър " и последвалата тв женитба там с Лудия кореспондент Даниел Петканов, с който към днешна дата са разведени.

Моделката реши да се премени в народна носия и даже да запее " Назад, обратно, моме, Калино " и всичко това, докато разточваше тестото за " ялова "  баница. Картинката накара всички да си мислят, че тя е решила да се преориентира професионално - в случай че не в този момент, то един ден сигурно, и да стане една национална певица.

Повод за това стана гостуването на Богданска на Дешка Кротева в село Долно Градище, където дамата стопанисва къща за посетители, в която постоянно посрещат точно с национална музика и традиционни местни носии, написа " Блиц ". 

Богданска дори показа фотоси на стори в Инстаграм профила си и явно се гордее освен с това, което прави, само че и с метода, по който наподобява. Дали й отива и по какъв начин се е справила, преценете сами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР