Едва ли някой се съмнява, че силата на късмета е

...
Едва ли някой се съмнява, че силата на късмета е
Коментари Харесай

Над 6 770 000 лева, очакват своя нов стопанин

Едва ли някой се съмнява, че силата на шанса е непобедима, а единственото, което може да я спре е неналичието на ясна цел.

Тази неделя, всички, които изберат да насочат силата на шанса си към тотализатора, имат опцията да завоюват джакпот до 3 300 000 лв. от играта " 6 от 49 ", а жребият ще дефинира един участник в играта, който ще грабне нов автомобил. В никакъв случай не могат да бъдат подценени и облагите до 3 000 000 лв., които са заложени в играта " Тото 2 - Зодиак ". Джакпотът, който могат да донесат шест печеливши цифри в играта " 6 от 42 " е над 200 000 лв.! Минималният залог, в който искащите могат да се включат в спринта към огромните пари е 85 стотинки. От 1-ви октомври играта Втори тото късмет на " 6 от 42 " ще отпадне, само че за сметка на това, останалите благоприятни условия да спечелите без спомагателен залог не престават да раздават облаги с цялостни сили. В 77-я тираж, късметлия избрал да заложи онлайн, сграбчи солидната облага от 100 000 лв. във Втори тото късмет на " 6 от 49 ". В тази игра огромните благоприятни условия за облаги са същински евъргрийн, тъй като във втори тото късмет на играта те постоянно доближават до 120 000 лв., а тази неделя сумата, която могат да сграбчен най-големите късметлии е до 130 000 лв.. Традиционно във Втори тото късмет на " 5 от 35 " шансът може да вкара в банковите сметки на най-големите късметлии до 200 000 лв.! Цялото това обилие от спомагателни облаги е великодушен бонус от страна на тотализатора, тъй като присъединяване не е обвързано с спомагателен залог.

Спорт тото продължава интензивно да поддържа българските просвета и спорт. Тази неделя е финалът на летният културен фестивал на Summer fest. За положителното въодушевление на гостите Спорт тото е осигурило опция да премерят сили в надпревари по футбол на маса (джаги), а девойките от детския тим по художествена гимнастика ще покажат своите съчетания.

С поддръжката на Спорт тото ще бъдат извършени и надпреварите Bulgaria Fitness Championship 2020. Спортното събитие ще се състои на 26 и 27 септември, а мястото е град Перник Димова махала. На 27 септември Български състезателен тотализатор ще раздаде специфични награди за участниците и посетителите на събитието.

Тото милионерите към този момент станаха 112, а присъединяване в игрите на Спорт тото е на първо място занимания, което има действителния капацитет да донесе забележителни облаги.

Залози за числовите игри на тотото се одобряват онлайн и в тото-пунктовете най-късно до 18:15 часа в неделя.

*материалът е възложен от Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР