Едва ли някога ще чуете от родителите на половинката си,

...
Едва ли някога ще чуете от родителите на половинката си,
Коментари Харесай

Не е за вярване защо родителите на Благо харесали Полина

Едва ли в миналото ще чуете от родителите на половинката си, че доста ви харесват, тъй като не ненавиждате някогашните му. Но истината е, че въпреки и рядко, това се случва. 

Пример за такава невероятна обстановка е историята сред непоправимия любовчия Благой Георгиев и актуалната му жена Полина. Двамата започнаха връзка, още преди някогашният футболист да се раздели публично със Златка Райкова, а към този момент са женени и се приказва, че скоро ще имат и бебе. Какво да се прави - Джизъса просто си го може. 
                             

Родителите на Благой, напълно разбираемо, го поддържат изцяло в натоварения му персонален живот и преди две седмици го потвърдиха в телевизионно изявление, когато той бе посетител в предаването " Търси се ". Тогава те споделиха, че най-вече от всички дами, чиито сърца е превзел синът им, са харесвали първата му годеница - Христина, с която има две деца.

 

 
                             

Относно новата му половинка обаче, те като че ли приказват по-пестеливо, само че несъмнено стана ясно за какво са я приели: " С новата му жена Поли не се познаваме доста. Добро момиче е, само че още е дете. Харесваме в Полина това, че приема Хриси и не плюе по нея, за разлика от всички други. Всички други, без изключение “, акцентира майката на Георгиев. 

Изглежда, че Есмер и Златка - дамите, които родиха по едно дете на Благой след Христина, по никакъв начин не харесват гимнастичката. Бащата на Джизъса даже загатна, че точно Есмер е била повода синът му да приключи кариерата си във футбола. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР