Едва ли има мъж, който да не знае как да

...
Едва ли има мъж, който да не знае как да
Коментари Харесай

5 техники как да задоволите партньора си с ръка

Едва ли има мъж, който да не знае по какъв начин да се самозадоволява. Сигурно е по този начин, само че неслучайна е оная приказка за изтръпналата ръка, която заблуждава мозъка на мъжа, че някой различен допира пениса му.

Може и да сте положителни в оралната обич, само че „ ръчната работа ” не е за подценяване. Двете се съчетават като захарта и кафето. Ако желаете освен да удовлетворите с ръка колегата си, само че и да го извършите толкоз зашеметително, че неговият фалос ще ви благодари до края на половия си път, продължавайте да четете, написа trafficnews.bg

Чистачка на предното стъкло

Сложете олио върху корема на колегата си тъкмо над срамната кост и намажете леко скротума му. Хванете основата на пениса и го клатете отляво надясно като чистачка на предното стъкло (олиото му оказва помощ да се плъзга с лекота). Не се смейте. Любовникът ви ще бъде удовлетворен, най-малкото тъй като е нещо ново, само че сигурно идващите техники ще го създадат безгласен.

ОК

Направете знака „ ОК “ с палеца и показалеца във формата на кръг, а останалите пръсти изпънете. Пъхнете пениса в кръга. Фокусирайте масажа върху основата и върха на главата. Някои мъже са прекомерно чувствителни в тази част на члена, тъй че наблюдавайте реакциите на вашия сътрудник.

Шпеков колбас

Хванете основата на пениса с една ръка, а другата сложете върху нея, тъй че краищата на юмруците ви да се допират. Дръжте фалоса крепко, само че не го стискайте прекомерно мощно. Движете две ръце в унисон нагоре и надолу. Това кара мъжете с дребен пенис да се усещат притежатели на по-големи " момчета ".

Полиране на каската

Хванете пениса компактно. Докато го галите нагоре и надолу, поставете другата си ръка над върха на пениса, тъй че пръстите да обзет основата на главата и деликатно започнете да вършиме кръгови придвижвания. Помага, в случай че вътрешността на тази ръка е намазана с лубрикант или олио.

Подпалвачът

Не опитвайте това на изсъхнало! Кокосовото масло е най-хубавият ви другар за тази техника. В противоположен случай може да предизвикате съществено търкане върху кожата на пениса. Поставете лявата си ръка от едната страна на пениса, а другата от другата страна и движете ръцете си по този начин като че ли се пробвате да запалите огън с пръчка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР