Едва ли има човек, който като чуе Студентски град веднага

...
Едва ли има човек, който като чуе Студентски град веднага
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Простотии като тия може да се видят и чуят само в Студентски град

Едва ли има човек, който като чуе Студентски град незабавно да не прави асоциации с купони, нощни заведения, пияни младежи, че от време на време и разврат. За страдание малко на брой са тези,които си показват място, където бъдещите висшисти на България се отдават на учене и абсорбиране на нови познания.

За страдание, видеа, публикувани във Facebook групата „ Забелязано в София “, потвърждават що за простотии може да се видят в дребните часове на денонощието в софийския Студентски град.

На едно от видеата се вижда по какъв начин групичка от 2-3 клошари ровят из кофите, разхвърляйки боклуци на всички места и оставяйки след себе си тотална скотщина.


„ Сутринта събратята им трябваше да отделят повечко време за разчистване “, е написал потребителят, качил видеото.


На идващите фрагменти пък се виждат няколко общежития, само че притеснителното е безумните викове, които се носят от отворените прозорци. Какво тъкмо крещят разгонените младежи по този начин и не се чува доста добре, само че едно е несъмнено – не си подсказват по какъв начин да решат някоя и друга задача, а по-скоро си подмятат вулгарни цинизми.


„ Един неразлъчен Студентски град, с радостни песни и смешки....... „, е заглавието, което потребителят е поставил на фрагментите си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР