Едва ли Елица Янкова и половинката ѝ Алекса Ерски, които

...
Едва ли Елица Янкова и половинката ѝ Алекса Ерски, които
Коментари Харесай

Празникът като любов в действие! Или защо за Елица и Алекса всеки ден е Коледа

Едва ли Елица Янкова и половинката ѝ Алекса Ерски, които нашумяха като двойка около присъединяване си в " Игри на волята ", са се надявали на такава Коледа!

Двамата към този момент са новодомци, откакто сърбинът завоюва премията в риалити шоуто. Всъщност тъкмо това е била изначално концепцията на двамата за сумата, в случай че тя се озове в някого от тях. 

Виж още: Той чисти, тя готви: Джулката удари джакпота с мъж от народа 

В стори Елица сподели малко и от домашния коледен уют на новото им място:

 https://www.instagram.com/elitsa.yankova/

" Коледа е обич в деяние. Всеки път, когато ние обичаме, всякога, когато даваме, е Коледа ", написа тя върху фотографията, от която усещаме даже мирис на джиджифилови сладки и топъл шоколад с канела. 

От всички изявленията на Елица до момента, бихме си помислили, че точно този нов дом с тази празнична атмосфера е първата стъпка към сбъдване на огромните ѝ фантазии - семейство и дете. Ако сме познали, пожелаваме ѝ точно подобен шанс от баницата на Нова година!

Виж още: Пари като вестници! Теа Минкова даде 800 лева за слънчеви очила посред зима 

Впрочем фрагменти от този ъгъл в дома на риалити двойката се появиха и в профила на Алекса. Там обаче фокусът е тв приемникът, по който върви " Черешката на тортата ". Тази седмица готвят точно участници от " Игри на волята ".

 https://www.instagram.com/aleksa.erskii/

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР