Едва ли днес съществува човек, който да не знае кой

...
Едва ли днес съществува човек, който да не знае кой
Коментари Харесай

Роуън Аткинсън в нов комедиен сериал по Netflix

Едва ли през днешния ден съществува човек, който да не знае кой е Роуън Аткинсън. Или най-малко да не е се е усмихвал необятно, когато е чувал за Мистър Бийн. Добрата вест е, че ще гледаме Роуън Аткинсън  в сериал на Netflix, който ще наблюдава по какъв начин обичаният ни комедиен артист се изправя пред най-голямото си предизвикателство до момента... сблъсък с нахална пчела. Макар това да е най-същественият подробност към историята, който е оголен досега, към този момент сме сигурни, че здравословната доза комизъм в жанр Мистър Бийн е обезпечена.

Трейлърът на " Човекът против пчелата " („ Man Vs Bee “) ни дава опция да хвърлим око към поредицата, в която Аткинсън се превъплъщава в ролята на Тревър – татко застанал пред арбитър в правосъдната зала, докато списъкът с обвиняванията против него наподобява изключително дълъг. Само няколко минути са ни задоволителни, с цел да влезем в света на Аткинсън, който е роден да играе с цялата палитра от страсти, изписана по лицето му. За да се разгърне сюжетът най-пълноценно, няма метод проблемите да неследват героя на Аткинсън компактно по петите.



Макар фамилията му да го счита значително за непрокопасаник, шансът му се усмихва, като му дава опция да изкара пари, до момента в който наглежда скъпа къща. Това начинание обаче се оказва задача невъзможна поради появяването на една нахална пчела. Тревър прави всичко по силите си, с цел да се отърве от досадното насекомо. А битката е безмилостно жестока и ни кара да се чудим дали къщата му ще остане все по този начин невредима до края на поредицата. По филмовия откъс съдим, че ролята му приляга като ръкавица и му разрешава да прояви най-пълно мощните си страни и да ни разсмее.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Steve Schofield (@steveschofield)

Сериалът се състои от 10 епизода, за които знаем, че Аткинсън ще се опита да резервира спокойствието си от едно настойчиво насекомо. Сигурни сме, че в случай че ставаше дума за филм, нещата щяха да са една концепция по-вълнуващи, защото остава въпросът по какъв начин историята ще съумее да се движи с лекост и да резервира зрителския интерес от единия епизод до идващия. Затова просто ще би трябвало да изчакаме, до момента в който сериалът излезе по Netflix, с цел да разберем дали си коства. Въпреки това, наличието на комедийния артист още веднъж ще ни подсети да не гледаме прекомерно съществено на живота, което постоянно ни е от изгода. Премиерата на " Човекът против пчелата " е планувана в платформата на Netflix за 24 юни.
5 незабравими комедии с Кевин Харт
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР