Едва февруари е, но имаме чувството, че новото облекло на

...
Едва февруари е, но имаме чувството, че новото облекло на
Коментари Харесай

Голяма провокация и супер право дълго каре с геометричен бретон

Едва февруари е, само че имаме възприятието, че новото облекло на Зендая за аления килим ще бъде най-обсъжданото през цялата година.

Актрисата продължава да бъде главното ни ентусиазъм за жанр и да потвърждава, че изцяло заслужи да бъде най-младата носителка на купата " Модна икона ". Преди броени дни 27-годишната Зендая впечатли с две безупречни визии в Париж, до момента в който промотираше идния си филм - " Дюн: Част две ".

Позирайки на фона на Айфеловата кула в хотел Shangri La за специфична фотосесия, Зендая се опълчи на законите на физиката в напълно бяла рокля от Alaia La Robe Spirale от сбирката на марката за есен 2024, а единствено преди ден тя съумя да ни изненада още веднъж с даже още по-зашеметяваща визия. 

На премиерата в новата част на " Дюн " в Лондон Зендая се появи облечена в емблематичния железен костюм на робот от есенната фешън сбирка на Тиери Мюглер от 1995 година Интересно е по какъв начин стилното създание, основано преди съвсем 30 години, наподобява извънредно настоящо през днешния ден.

Самият тоалет, който носеше 27-годишната Зендая, има забележими елементи към корема, гърдите, дупето, краката и ръцете, което го прави още по-дързък и секси. Визията на актрисата беше приключена с впечатляваща огърлица Bulgari, обсипана с голям брой сапфири и диаманти, написа Who What Wear.

Що се отнася до прическата, актрисата заложи на изчистена визия - беше прибрала косата си обратно. Малко откакто съумя да възхити всички с роботизирания си тоалет, Зендая се преоблече в прилепната черна рокля на Mugler с доста мекушав дизайн.

Съвсем неотдавна на дефилето на Schiaparelli Зендая пак събра всички погледи, след като се появи с дълга черна рокля с вграден корсет и обемна пола, а по ръкавите имаше ефектни възли.

Най-много внимание тогава обаче притегли новата прическа на актрисата от " Дюн " - супер право дълго каре с геометричен бретон. По стълбите към представянето на сбирката на Schiaparelli се изкачи и сътрудника на Зендая от " Еуфория " Хънтър Шейфър, която също беше подбрала впечатляващ тоалет, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР