Едва 7 месеца издържа Петя Дикова да си седи вкъщи

...
Едва 7 месеца издържа Петя Дикова да си седи вкъщи
Коментари Харесай

Петя Дикова детронирана от любовница на шефа! Щерката на Аня Пенчева няма да води Култ

Едва 7 месеца устоя Петя Дикова да си седи у дома и да си гледа бебето. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков още веднъж обикаля монтажните на Би Ти Ви, единствено че към този момент не като водеща на „ Култ ”. Поне към този момент пътят ѝ към предаването, което сама измисли и сътвори преди няколко години, е затворен поради амбициозната й колежка Поли Гергушева, научи HotArena.

Гергушева е наложена за водеща персонално от шефа на новините в канала Венелин Петков. Според мълвата в медийните среди, преди 4-5 години тя за малко е имала интимни връзки с началника си. Двамата са запазили положителните си връзки и до през днешния ден и хубавицата се употребява с протекциите на управлението. Не се знае кой сега гледа сина на Петя Дикова - Александър, само че преди няколко дни стана ясно, че самата тя е прекъснала отпуска си по майчинство и се е върнала на работа. В ефира на Би Ти Ви към този момент изтече първият резултат от нейния труд – минифилм за Стефан Данаилов, с който малкия екран уважи огромния артист след неговата гибел. Това се оказа формалното завръщане на екран на звездата от предаването „ Култ ”. Само дето тя към този момент няма нищо общо с това шоу. То най-малко към този момент ще продължава да се води от наследницата ѝ в студиото – Поли Гергушева. „ Поли сякаш е по заменяне в „ Култ ”, само че не счита да си потегля, а и шефовете не напират да я сменят с титулярката ”, шушука се в нюзрума на Би Ти Ви. За похлупак, рейтинга бил по-висок с новото лице, написа Уикенд.

Според слуховете, Петя доста държала да си вземе предаването назад, защото бе освен негова водеща, а и индивидът, измислил и наложил цялостната му идея. Засега обаче всички пътища обратно към него оставали затворени. От Би Ти Ви предложили на актьорската дъщеря работа зад кадър и не били склонни да я връщат като лице на което и да е шоу. „ По закон са длъжни да ѝ пазят щата в малкия екран, само че могат да ѝ сменят позицията и май тъкмо това ще създадат ”, считат работещите в медията.

Според слуховете, за Петя се приготвя място като продуцент, което тя не е склонна да одобри. Макар че постоянно е подложена на критика от феновете по всевъзможни параграфи, в това число че фигурата ѝ е прекомерно едра, с цел да се появява на екран, Дикова от дребна е привикнала да работи в кадър и не била склонна да „ слезе от трона ”, както самата тя назовава мястото си в „ Култ ”. Сега била гневна, че там се е настанила по-млада, слаба и красива някогашна кореспондентка, която въобще не счита да си потегля.

Вместо да се помири, че ще работи в сянка, Петя решила да се бори за мястото си. Именно по тази причина се навила да се върне на работа, макар че синът ѝ Александър е единствено на 7 месеца. Макар че никой не желал сходни жертви от нея, Петя решила да се прави на героиня, с цел да стане ясно какъв брой доста държи на работата си. „ В малкия екран има най-малко 10 души, които можеха да създадат кино лентата за Стефан Данаилов не по-зле от нея ”, разясняват в Би Ти Ви.
Докато майката избавя своята звездна кариера, за бебето се грижи който може. Твърди се, че разполагаем най-често е свекървата на Петя – майката на нейния любим Илиян Любомиров. Самият той също бил привикнал да сменя памперси и да храни сина си с пюрета. Детето обаче си желало мама.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР