Едновременно елементарна, но и страшно трудна за постигане – такава

...
Едновременно елементарна, но и страшно трудна за постигане – такава
Коментари Харесай

Кой е единственият закон в щастливия брак на Никол Кидман?

Едновременно обикновена, само че и ужасно сложна за реализиране – такава е тайната за благополучен сватбен живот на. Преди дни тя и музикантът Кийт Ърбан честваха 12 години от своята женитба. Това подтикна зашеметяващата актриса да показа елементи от взаимния им живот.

Със сигурност е любопитно какво е това, което поддържа интереса им един към различен толкоз жив, тъй като е реалност, че съпрузите постоянно демонстрират близостта си на обществени събития и неуморно споделят какъв брой доста се обичат. А сигурно се изискват старания да се поддържа хармонична връзка, когато Никол и Кийт са раздрани сред Холивуд, Нашвил, Австралия и всички вероятни местоположения за фотоси, концерти, всемирски събития. 

Оказва се, че двамата имат прецизно предписание, което съблюдават през цялото време на връзката си: да бъдат " старомодни " и да си приказват по телефона.

" Никога не сме си писали. Това просто не сме ние. Чуваме се по телефона непрестанно, гледаме се, само че в никакъв случай не си изпращаме известия. "

Така звучи тайната на взаимното благополучие през призмата на Никол Кидман. 



Винаги можеш да изтълкуваш неправилно това, което е написано, счита Кидман.

" Не желая никакво неразбирателство да застава сред мен и брачна половинка ми. Затова имаме закон – без SMS-и. По-добре да звъннем да се чуем или да изчакаме да се забележим. "

Тяхната връзка е само " voice to voice " или " skin to skin " , като на " кожа в кожа " се натъртва. Набляга се толкоз, че от време на време затварят телефона и хващат last minute полет, с цел да прекарат няколко часа дружно, когато неналичието става непреодолима. Tова наподобява като по-сигурен източник на обвързаност, само че да приемем, че в действителност е неналичието на чатове, известия и месинджъри. Не е по никакъв начин мъчно да си показа човек какъв брой нерви икономисва едно такова решение. 

Разбира се, Никол Кидман не се пробва да ни заблуди, че единствено с това предписание всеки проблем ще бъде предотвратен.  " Ние в никакъв случай не даваме препоръки на други хора за техните връзки, нито мислим, че знаем някаква загадка. Постигнали сме това със примирение и вяра и с помощта на обстоятелството, че... 

...наистина обичаме да прекарваме време дружно.

Точно толкоз просто е. Хубаво ни е дружно, забавляваме се и се " избираме ". Ако би трябвало да посоча с кого желая да отида някъде, това постоянно ще е той, той и девойките. ", споделя Никол, която има две дъщери с Кийт Ърбан, както и още две деца от брака си с Том Круз.

Никол Кидман скоро навърши 51 години, само че избира да не отбелязва времето и счита, че то не маркира нищо повече от това, че децата й са минали през разнообразни етапи от живота си и доста неща са им се случили. В момента актрисата снима втория сезон на сериала и дефинира ролята си в него като " безспорна фантазия ".

" Не беше планувано да има втори сезон, само че това въпреки всичко се случва и всички сме доста разчувствани. Мерил Стрийп играе моя свекърва – това е ужасно! Просто пасна идеално. Тя има надарена кръв. Наистина мисля, че е гениална в гения си. ", споделя с ненаситност Никол Кидман, само че отхвърля да издаде дали героинята й ще има по-малко белези този път. 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР