Едното от момичетата, които бяха спипани преди време да правят

...
Едното от момичетата, които бяха спипани преди време да правят
Коментари Харесай

Скандалът около съблазнителката на олигарси Настя Рибка се разгоря пак с нейни порно СНИМКИ

Едното от девойките, които бяха хванати преди време да вършат секс измежду нощ в центъра на Москва, се оказа държанка на предприемача Олег Дерипаска. 21-годишната Настя Рибка се е подвизавала няколко месеца в компанията на олигарха.

Малко по-късно скандалната държанка се изцепи, че ще „ изпраска “ Навални, с цел да потвърдя, че е пръч като всички останали .

Само преди дни пък „ изнасилената “ хубавица насочи персонален апел към рускяи президент Владимир Путин и даде обещание уличаваща информация за любовника си - олигархът Дерипаска .

Сега свадите към нея не престават. При това с цялостна мощ.

Покрай всичките олелии, в които се забърка, името й стартира трескаво да се търси из известния порно уебсайт Pornhub.



През последните три дни потребителите прегрели еротичния уебсайт в търсене на Nastya Rybka. А вследствие на търсенето излизат много порно клипчета с нейно присъединяване.



Красавицата към този момент е дочула за известността си и даже е дала отговор на украински в персоналния си Инстаграм профил.

" Търся си порно продуцент. Ще приема предложения от водещи международни порно студиа. Плуваме в порно. Ще дам под опашката на порно промишлеността ", зарича се неудържимата свалячка на известни мъже.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР