Едностранната любов определено е едно от най-мъчителните неща. Знаят го

...
Едностранната любов определено е едно от най-мъчителните неща. Знаят го
Коментари Харесай

Как да спрете да обичате мъжа, който НЕ ви обича

Едностранната обич несъмнено е едно от най-мъчителните неща. Знаят го единствено тези, които в миналото са изпитали болката. Независимо дали сътрудникът ви е спрял да ви обича, не ви обича задоволително или в никакъв случай не ви е обичал, възприятието е еднообразно неприятно. Започвате да търсите виновността в себе си и да се променяте, надявайки се, че някой ден това ще се промени. Все отново сте наясно, че това може би в никакъв случай няма да се случи.

Знаем, че страданието е в действителност голямо. Заради това през днешния ден сме ви подготвили няколко съвета, които ще ви оказват помощ допустимо най-безболезнено да кажете довиждане на индивида, който не ви обича.

1. Споделете

Не е нужно да събирате всички тези страсти в себе си, няма по какъв начин да се справите без другар. Вместо това споделете на човек, който в действителност го е грижа за вас. Разкажете и поговорете с непосредствен, който ще ви разбере и ще ви даде съвет. Ще ви олекне.

2. Погледнете позитивно на нещата

Всъщност съвсем всеки човек се е сблъсквал с този в действителност противен интервал. Ние ви съветваме да погледнете нещата от позитивната страна. Все отново не е пристигнал краят на света. Рано или късно всичко това ще отмине и даже ще се засмеете, когато се сетите. Просто изчакайте да мине малко време. То несъмнено има силата да излекува всичките ви рани. Повярвайте в личната си мощ и продължете напред.

3. Приемете действителността

Спрете да се фокусирате върху предишното или бъдещето, което сте можели да имате с този човек. Живейте в сегашния миг. Независимо какъв брой доста боли, би трябвало да приемете, че той просто не ви обича. Приемете ли един път суровата истина, лека-полека всичко ще стартира да се подрежда. Просто се примирете.

4. Не обвинявайте никого

Не е вярно да обвинявате него, тъй като не можете да накарате някой принудително да ви обича. Също не упреквайте и себе си, тъй като вие няма по какъв начин да контролирате възприятията си. В тази обстановка няма отговорни. Просто би трябвало да приемете това. Най-вече спрете да обвинявате себе си. Когато едни връзки не потръгнат, и двамата имат виновност за това.

5. Дайте си задоволително време

Определено е нужно много време и старания от ваша страна. Не се опитвайте да прикривате страстите си, това не е вярната тактичност. Дори в противен случай, плачете постоянно, когато ви се плаче. Викайте, когато ви се вика. Дайте време болката да отшуми.

6. Прекъснете всички връзки, които имате с този човек

Докато го виждате и поддържате някакъв контакт, няма да съумеете да го забравите. Нашият съвет е да го блокирате във всички обществени мрежи, да изтриете номера му и да започнете да избягвате местата, на които върви. Колкото по-рядко виждате името му на екрана, толкоз по-лесно ще се справите.

7. Помислете за хубавите неща

Все отново всичко това ви е дало в действителност скъпи уроци. Ще се научите постоянно да обичате първо себе си. Това прекарване, колкото и неприятно да е, ще ви направи доста по-силни.

8. Фокусирайте се върху себе си

В този миг е доста елементарно да дадете цялото си време и внимание на мисли за този човек, само че това е и най-грешното нещо. Вместо това, фокусирайте цялата си сила върху себе си. Какво желаете? От какво имате потребност? Задавайте си тези въпроси непрекъснато и се грижете за себе си. Никой няма да го направи вместо вас.

Инфо: https://www.iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР