Еднополярността заплашва цялото човечество и нашата мисия е да я

...
Еднополярността заплашва цялото човечество и нашата мисия е да я
Коментари Харесай

Западният план за унищожение на цивилизацията се разкри: Извращения, цифровизация и наркотици

Еднополярността заплашва цялото човечество и нашата задача е да я отблъснем уверено. Едва тогава ще можем да преминем към районните проблеми – единствено след решаването на световния проблем. Който се състои в прехода от еднополюсен международен ред към многополюсен. Участниците в Първия световен конгрес (конференция) за многополярността приказват по какъв начин да стане това.

Многополюсният свят се основава на признаването на равенството на цивилизациите и културите, всяка от които образува собствен личен космос.

Това значи, че всяка цивилизация има своя система от полезности, свои кодове, собствен Логос, своя еднаквост. И в случай че е по този начин, то всяка цивилизация сама образува свои показа за Бог, индивида, света, времето, пространството, материята, обществото, положителното и злото, вярното и неправилното. И точно тези хрумвания са в основата на обществената, политическата, икономическата система, която всяка цивилизация основава независимо.

Няма общи правила

Няма универсални и всеобщи правила за всички цивилизации. И никой няма право да си ги натрапва един на различен. Човечеството се състои от тези самостоятелни и суверенни единици – цивилизации.

В хода на равносилен и оправдателен разговор, отчитайки мнението и позицията на всяка от цивилизациите, се построява система на интернационалните връзки. Това е същността на теорията за многополюсния свят.

Война и наказания на всички, които са срещу

На многополюсния международен ред се опълчва еднополюсният, който постанова на всички нации, цивилизации и култури обединен цивилизационен модел, представян като нещо „ универсално “, „ прогресивно “ и „ безалтернативно “.

В този свят е разрешена единствено една идеология - демократична, един вид икономическа конструкция - капитализъм, една форма на политическа организация - представителна народна власт в западен жанр, една система от полезности - краен индивидуализъм и постмодерно разложение на всички същности, етично, обществени, етнически, религиозни, в това число апела за превъзмогване на човешкото в интерес на машините и изкуствения разсъдък (модерен трансхуманизъм).

Така западните глобалисти построяват външната си политика в международен мащаб, стремейки се непременно да запазят хегемонията на Запада и принуждавайки всички останали да признаят правото на тях самите да откриват универсални правила, критерии, закони, заплашвайки всички, които не са съгласни с репресии, остракизъм, изолацията и даже наказания и даже война.

" Свобода на всички извращения? "

Но еднополюсният свят в настоящето си положение е ориентиран освен против други незападни цивилизации, само че и против самия Запад, против неговите обичаи и културно завещание, което също предстои на чистки и премахване в интерес на нереални глобалистки правила – уокизъм, анулация на културата и така нататък

Следователно еднополярността взема за модел не просто Запада, като една от цивилизациите, а точно демократичния глобализъм в постмодерен дизайн, който освен дава независимост на всички извращения на човешката природа, само че им придава законен статут и даже задължава цялото общество да се движи в тази посока (ЛГБТ+, дълбока екология, заверка на опиати, трансхуманизъм).

Следователно многополярността, като опция на демократичния глобализъм, изцяло дава отговор на ползите на самите западни общества, които към момента ценят своето културно завещание, своята еднаквост и своите обичаи.

Кой е срещу?

Разбира се, във честност към демократичния глобализъм и обвързвания с него еднополюсен модел се кълнат единствено ръководещите олигархични елити на Запада и обвързваните с тях сегменти от районни елити, които изцяло признават разпоредбите на играта на глобалистите.

Извън Запада доста политически елити намерено отхвърлят тази ориентировка, а някои сили - и такива авторитетни и мощни като Китай, Русия, Иран и така нататък - намерено признават многополярността като главен приоритет на интернационалната политика. Има ги измежду западните елити, само че там те са малцинство.

Инакомислещи има и на Запад

Съвсем друго е с многополярността измежду незападните нации. Незападните общества съвсем единомислещо отхвърлят глобализма, либерализма и хегемонията на актуалния Запад, остават правилни на своите полезности и не престават да следват своите обичаи.

Нещо повече, желанието за дълбока деколонизация, за дезападнизация, за освобождение на съзнанието, мисълта и културата от клишетата, наложени от Запада, непрестанно пораства.

Отхвърлят и демократичния глобализъм и същинската тирания на олигархичните антинародни елити и народите на самия Запад – Европа, Съединени американски щати и така нататък

Поне половината и даже доста повече от популацията на западните страни, както и на незападните общества, не считат глобалистките елити за законни и водят директна политическа или косвена социокултурна битка с тях.

Какво е по-важно от разногласието

Нашата цел е да обединим напъните на всички поддръжници на многополярността на международно равнище в единна мрежа на взаимност. Всички сме разнообразни и имаме изцяло разнообразни религии, политически системи, обичаи, културни полезности, идентичности.

Разбира се, има и исторически несъгласия, разногласия и спорове сред нашите нации и цивилизации. Но през днешния ден това, което ни сплотява, е доста по-важно и тежко от това, което ни разделя.

Еднополярността заплашва цялото човечество и нашата задача е да я отблъснем уверено. Едва тогава ще можем да преминем към районните проблеми – единствено след решаването на световния проблем. И се състои в прехода от еднополюсен международен ред към многополюсен.

Нашата цел

За да създадем това, ние сътворяваме многополюсни платформи за всеки район на света. Целта на нашите групи е да учат и изследват многополярността, да предизвикват нейното одобряване, да предизвикват освобождението на съзнанието от глобалистките клишета и клишета, да образоват интелектуалния хайлайф на в действителност суверенни цивилизации, да предизвикват другарството и взаимното съгласие сред народите и културите.

Нашата цел е да създадем света обективен, другарски надъхан, уважаващ всяка цивилизация и съхраняващ всяка традиция. Дейността ни ще се развива в тази посока.

Първият световен конгрес (конференция) за многополярността, който се организира на 29 април 2023 година с извънреден триумф, с присъединяване на водещи международни интелектуалци и политически фигури от международна големина, сложи основите на систематичния развой на умишлено създаване на многополюсен международен ред.

Това е на първо място интелектуална самодейност и е ориентирана към мислители, философи, експерти по интернационалните връзки, социология, културология и дипломация. Но към тази идеологическа ос последователно ще се оформят други институции – дипломатически, политически, стопански, осведомителни и културни.

Само всички нации по света дружно могат да защитят своя суверенитет пред все по-сериозната опасност от тотална дехуманизация, извращения и произшествия, до които политиката на еднополярност неизбежно води.

Превод: СМ

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР