Еднодневна ски ваканция на четиричленно семейство в Родопската яка край

...
Еднодневна ски ваканция на четиричленно семейство в Родопската яка край
Коментари Харесай

От 50 до 200 лева за еднодневна ски ваканция в Родопската яка край Пловдив

Еднодневна ски почивка на четиричленно семейство в Родопската яка край Пловдив излиза сред 50 и 200 лв.. Ски база "Копривките " в парк "Родопи " предлага опция за упражняване на ски спортове през почивка на учениците. Мястото е желано от пловдивчани, които имат достъп до зимната планина единствено на 20 минути от огромния град.
Заради топлото време другите уреди край хижа "Здравец " не работят. Единствено на "Копривките " има отлични условия за каране на ски и сноуборд, изключително в случай че желаете да се научите да карате. Само на 25 км от Пловдив против 50 лв. с включено съоръжение и влек може да вземете първите си уроци по ски.

Митко Николов - състезателен клуб "Ски Копривки ": "Това си е общоприет плац за начинаещи, не е сериозна алпийска ски писта със стръмни наклони. Обработва се по общоприетия метод с механически сняг, тъй че да обезпечим зимата в топлото време. "

Преди две години Пламена се научава да кара ски тъкмо тук. А в този момент брачният партньор ѝ се качва за първи път на сноуборд.

Александър Гьоревски: "За начинаещи си е напряко идеално. Започваме отсам и след това ще вървим малко по-далече ". За младото семейство от Пловдив близостта на пистата е от първостепенно значение, а по-късно идва и икономическата страна на зимната екскурзия.

Александър Гьоревски: "Влекът, мисля, че беше 10 лв., ядене - до 50 лв. на семейство почти. Нещо по-икономично - зависи кой какво си е планувал ".

Пламена Гьоревска: "Значително по-малко, в сравнение с в случай че сме на Банско примерно. "

Тази година цените на картите за влековете са 22 лв. за възрастни и 17 за деца. Цената за съоръжение чартърен е надлежно 25 и 15 лв.. Семейство с две деца приблизително ще би трябвало да похарчи сред 100 и 200 лв.. Заради огромните разноски по основаването на механически сняг при неналичието на натурален, издръжката на дребни ски писти става все по-трудна за наемателите. Затова и тази година пистата на Бяла църква на този стадий не работи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР