Едно зло никога не идва само, са казали мъдрите хора.

...
Едно зло никога не идва само, са казали мъдрите хора.
Коментари Харесай

Краят на годината - по-страшен от началото! Астролог видя мрачни дни за България!

Едно зло в никакъв случай не идва единствено, са споделили мъдрите хора. И очевидно в обстановката с новия ковид, който към този момент не е напълно нов по нашите земи, са били прави. Много прогнози към този момент са направени за развиването на заболяването, доста се вършат и за икономическите промени, които ни предстоят.

Правят се и астрологически прогнози и уви, последната такава не е по никакъв начин положителна. Тя е дело на астролога Силва Дончева, която пред камерите на NOVA изясни, че коронавирусът е единствено началото на една нова ера, която ще промени животът подобен, какъвто го познаваме. 

Виж още: 

Промени ще има във всяка сфера - политика, стопанска система, персонален живот на хората. Идва времето на Водолея, а това значи цифровизация, технократско ръководство, които изискват бърза акомодация. След рецесията, породена от ковид, не би трябвало да чакаме да се върнем към остарялото, би трябвало бързо да се приспособяваме към новата обстановка. Заради ситуацията на планетите, а точно на Уран в съзвездието Телец, това значи, че печелившите бизнеси ще са тези, свързани с храната и здравето - произвеждане, земеделие, фармация, медицина, аграрни парцели.

Виж още: Кризата с ковид - забелязана от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лекуването?

Силва Дончева предвижда, че чисто медицински най-вече от ковид може да пострадат представителите на Везни, Рак и Овен, само че единствено тези, родени в края им, както и родените при започване на Лъв, Водолей, Телец. Глобално видяно има и пояснение за какво Италия е най-пострадалата в Европа. Исторически видяно Италия се сплотява доста късно, по тази причина към момента северната ѝ част е в Скорпион, който се свързва с белите дробове. Южна Италия пък е обвързвана с Лъв, а оттова и сърдечно-съдовата система. България от своя страна е обвързвана с черния дроб, което изяснява и относително дребното случаи и смъртност към този момент у нас.

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е споделила пророчицата за ковид?

Есента обаче ни чака по-голям проблем и той е обвързван с ретроградния Марс, който стартира в края на август. Марс тогава не просто ще бъде назадничав, само че ще бъде и в Овен, което вещае доста спорове. Възможни са даже военни такива. 

Източник thumbnail: iStock/Facebook

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР