Едно специално забавление за специални деца от всички възрасти.Ако сте

...
Едно специално забавление за специални деца от всички възрасти.Ако сте
Коментари Харесай

Kingdom Hearts III вече е златна

Едно особено развлечение за специфични деца от всички възрасти.
Ако сте се съмнявали, че Kingdom Hearts III ще се появи в уречените периоди, то всички ваши съмнения би трябвало да отпаднат, защото тази седмица Square Enix разгласява в Twitter новината, че играта към този момент е златна, т.е. е излязла в продукция и е подготвена за разпространяване.

А в случай че въпреки всичко сте се чудили дали ще видите това, което наподобява като в действителност епично премеждие, то това е обикновено. Играта беше обявена преди цели пет години по време на Е3. Заедно с анонса пристигна и ново видео, в което ни се показват всички тези обични герои от заглавията на Disney: Мечо Пух, Гуфи и Мики Маус, патокът Доналд, капитан Джак Спароу, Биячът Ралф, Ариел от „Малката Русалка“, обичните герои от Tangled (и несъмнено занимателният снежен човек. Къде без него въпреки всичко, нали?!), както и дребните човечета от „Играта на играчките“, Херкулес и тумбестия сладур от Big Hero 6.

В играта влизат и актьорите, озвучили някои от към този момент класическите функции във филмите, като Тони Анселмо (Доналд Дък), Джон Ратцънбъргър от „Играта на играчките“, Закари Леви и Джонатан Гроф (Tangled), Джош Гад (снежният човек от Frozen), Кристен Бел и Идина Менцел, изиграли надлежно функциите на Анна и Елза от Frozen и други

Официалната дата на излизане на Kingdom Hearts III е 29.01.2019.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР