Едно щуро и весело лято. Това са все думи, които

...
Едно щуро и весело лято. Това са все думи, които
Коментари Харесай

Хърватското пътешествие на Джаферович: едно весело и щуро лято 2020

Едно щуро и радостно лято. Това са все думи, които разказват ваканцията на едно от най-харесваните български звездни фамилии, а точно това на Ваня е Жени Джаферович и техните деца.

Инфлуенсърската фамалия се отдадота на няколкодневно странствуване из едни от най-красивите кътчета в Хърватия.

Припомняме, че тяхната обиколка стартира от Загреб.

Виж още:

След което за малко минаха и през необикновено красивия Дубровник, само че най-хубавото оставиха за края на пътешествието. Последната спирка от фамилната им почивка бе приказния остров Вис.

Мястото е едно от най-забележителните кътчета, които може да бъдат посетени.

Природата тук е забележителна, съвсем непокътната, тъй като сред 50-те и 80-те години на XX век, островът е бил неразрешен за визити от югославските управляващи, имало построени военни бази на него.

Виж още:

От фотосите, които фамилията споделя в Инстаграм си проличава, че са си изкарали повече от отлично. Това е дестинация, която всеки човек би трябвало да посети най-малко веднъж в живота си. 

Плажовете на Вис са изключителни, като най-атрактивен е Стинива.

Интересен факт е, че той е заема първото място за най-красив плаж в Европа. В последната ранглиста за него гласоподават над 10 хиляди души.

Ето още една любопитна детайлност:

Втората част на паметния мюзикъл Mamma Mia, е снимана точно на този остров, въпреки действието в лентата да се развива в гръцки град.

В холивудската продукция вземат участие звезди като Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Колин Фърт и Шер. Жени Джаферович напомни този факт под формата на story в Инстаграм.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР