Едно правителство винаги може да бъде свалено. Това коментира пред

...
Едно правителство винаги може да бъде свалено. Това коментира пред
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Едно правителство винаги може да бъде свалено

" Едно държавно управление постоянно може да бъде свалено ". Това разяснява пред публицисти ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Той посочи, че са реалисти, като добави, чевотът на съмнение клони към нула. Въпреки това, по думите му, са длъжни да покажат, че политиката на ръководещите е пагубна.

Българска социалистическа партия се включив претенции от „ Възраждане “ избор на съмнение към кабинета като съвносител. Пред публицисти в Народното събрание Корнелия Нинова посочи, че с дейностите си ръководещото болшинство поставя кръст на българската енергетика. Тя добави, че следобяд вотът на съмнение ще бъде ще бъде импортиран.

Въпреки че от опозицията нямат задоволително гласове, с цел да смъкват кабинета, Нинова съобщи, че причините са на тяхна страна. По думите ѝ, в случай че рецензиите на ГЕРБ към ПП-ДБ са откровени, ще поддържат вота на съмнение.

Припомняме, че от „ Възраждане " събират подписи за избор на съмнение към държавното управление. Към момента партията е получила поддръжка от „ ИТН ”. Проведени са и диалози с Българска социалистическа партия, които ще разгласят решението си след вътрешнопартийни процедури.

Вотът ще е поради енергийната политика на държавното управление. От „ Възраждане ” обясниха, че настояването за избор на съмнение ще бъде импортирано в четвъртък или най-късно в петък.

За да бъде импортирано в деловодството на Народното събрание, са нужни подписите на най-малко една пета от депутатите. Според разпоредбите на Народното събрание дебатът за вота би трябвало да се организира в границите на 3 до 7 дни. Не е ясно по какъв начин би се случила тази процедура, тъй като от края на тази седмица депутатите няма да заседават поради предизборната акция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР