Едно от знаковите имена в поморийския ъндърграунд Георги Дърлянов е

...
Едно от знаковите имена в поморийския ъндърграунд Георги Дърлянов е
Коментари Харесай

Братът на популярен наш актьор е в кома след употреба на фитнес субстанции

Едно от знаковите имена в поморийския ъндърграунд Георги Дърлянов е изпаднал в кома след приложимост на фитнес вещества от вида стромба, твърди бургаския уебсайт " Флагман ". 33-годишният млад мъж е открит на пода в жилището си в кв. " Свобода " от татко си, който от най-малко денонощие нямал връзка с него. Предполага се, че са минали най-малко 12 часа от приемането на инсулта до откриването му.

Георги Дърлянов незабавно е откаран в УМБАЛ Бургас, където в последните две седмици бе на прага на живота и гибелта. Според непотвърдена информация преди ден той се е събудил, само че положението му не било по никакъв начин добре. Георги е получил тежък инсулт и му следва дълго възобновяване, в случай че въобще може да се възвърне изцяло.

Той е брат на известния артист Тодор Дърлянов, прочут на българските фенове като Тео от " 7 часа разлика ". Тодор сега играе в Драматичния спектакъл в Пловдив, извънредно учтив и просветен млад мъж.

За страдание брат му няма нищо общо с него. Целият му житейски път е обвързван със съмнителни бизнеси, а самият той дава тип на състоятелен човек, без на никого да е известно с какво тъкмо се отпътува. Винаги е карал хубави коли, а последният му автомобил е Мерцедес S класа, който не е толкоз нов – от 2016 година, само че е сносно поддържан и несъмнено впечатлява.

Местни поданици го дефинират за " Поморийския Семерджиев ". Досието му обаче се оказва относително чисто. Има няколко ареста, само че нищо кой знае какъв брой съществено.

Последният му полулегален бизнес е обвързван с продажбата на балони с божествен газ в Слънчев бряг, довериха добре осведомени източници на сътрудниците от Флагман.бг. Георги държал част от този пазарен сегмент в курорта и печелил много положителни пари.

Срещу него има постъпили сигнали и за други действия, само че на този стадий нямало задоволително доказателства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР