Едно от ужасните, макар и информативни неща за това да

...
Едно от ужасните, макар и информативни неща за това да
Коментари Харесай

Защо дрехите ви не стават

Едно от ужасните, въпреки и информативни неща за това да си публицист, е, че от време на време се появяваш на видео. При един от тези случаи неотдавна открих, за мой смут, че обичаното ми яке въобще не става. Това е красиво кафяво каре с дребна лилава нишка, преминаваща през него. Купих го на ликвидация, като понижих цената от неразумна до просто висока. Пробвайки го, бях доволен; може би малко комфортно?

Виждайки се обаче да се разхождам с него, съзнавам, че когато е закопчан, етикетите се опъват и плата се натрупва. Ризата се вижда под точката на закопчаване. Поне един инч е прекомерно пай. Това ме кара да наподобявам като млад или шимпанзе. Или вероятно младо шимпанзе.

Тук има уроци.

Основният е, че всички работим интензивно, самоотбрана, с цел да не виждаме себе си. Често се гледаме на фотография и си мислим, уау, това е нелицеприятно. Лоши вести: няма такова нещо като нелицеприятна фотография. Ето по какъв начин изглеждате; повода фотографията да те кара да изглеждаш като татко си е, че изглеждаш като б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР