Едно от отличителните за старите панелни блокове неща, бяха малките

...
Едно от отличителните за старите панелни блокове неща, бяха малките
Коментари Харесай

Така изглеждаше старата ми кухня, викнах майстор и му казах да ме изненада, след 2 дена се прибрах и щях да припадна като видях

Едно от отличителните за старите панелни блокове неща, бяха дребните кухни. В апартамент със междинни за тогавашния стандарт размери – към 80 кв.м, пространството беше неравномерно разпределено – огромен хол и спалня за сметка на мястото за готвене и хранене.
Факт е, че през днешния ден много хора живеят в сходни жилища, а единственото, което им остава е да усвоят балкона, с цел да прибавят няколко квадратни метра към това помещение.
Как обаче да трансформира дребната кухня във функционална, приветлива и свежа зона, а да не бъде място, в което влизаме с отвращение и едвам съумяваме да се завъртим. Вижте по какъв начин едно младо семейство трансформира стаята и й придава изцяло нов образ.



След ремонта обаче тя се промени фрапантно. Първото нещо, което притегля окото, е бурята от ярки цветове. Тъй като притежателите са младежи, те залагат на богата гама от нюанси, която пасва на стила им. За " баланс " обаче стените остават бели.



Внимание заслужава первазът на прозореца. Той е по – огромен и служи като бар плот, като по този метод се основава и спомагателна работна повърхност за домакинята.

Шкафовете са решени до тавана, с цел да се съберат всички кухненски такъми. Масата за хранене е прибираща се, с цел да се освободи място когато не се употребява. Единственият минус, е хладилникът, за който няма място и той е комплициран в коридора.



Крайният резултат обаче е впечатляващ – цветове, прохлада и задоволително пространство за една приятна задушевна вечеря.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР