Едно от новите попълнения на Челси - Жоао Феликс говори

...
Едно от новите попълнения на Челси - Жоао Феликс говори
Коментари Харесай

Жоао Феликс посочи причина за напускането на Атлетико, говори за Симеоне и какво е харесал в Греъм Потър

Едно от новите попълнения на Челси - Жоао Феликс приказва за идването си на “Стамфорд Бридж ”, разговарял ли е с Греъм Потър и за желанието си да напусне Атлетико Мадрид. Португалецът бе притеглен от “дюшекчиите ” през лятото на 2019-а против сума от към 120 милиона евро, само че по този начин и не съумя да се впише в проектите на Диего Симеоне. Феликс бе декларирал своето предпочитание на мадридчани да напусне още по време на Световното състезание в Катар и през януари дойде в британската столица.
 Тиаго Силва за прехвърлянията на Челси: Не съм виждал нищо сходно Тиаго Силва за прехвърлянията на Челси: Не съм виждал нищо сходно
“Още в един от първите дни Греъм Потър ме извика в своята стая и ми обясни каква е неговата концепция за футбола и по какъв начин аз би трябвало да се впиша. Той ми изясни по какъв начин ще играе отбора, какво би трябвало да вършим. Наистина харесах този диалог. Мениджърът ми сподели, че е доста добър в работата си, само че и добър човек. Той обича да има топката, да управлява играта и да нападна. Това Разбира се, би трябвало и да се пазиме, само че в основата си желае да нападна, което ми подхожда, ” съобщи португалецът във връзка късия си досега престой в Англия.
 Капитанът на Челси: Не сме отписали сезона Капитанът на Челси: Не сме отписали сезона
След това Жоао Феликс приказва за аргументите, които са го предиздвикали да пожелае да напусне Атлетико още през зимата и за връзките си с Диего Симеоне.

“Исках да напусна още в този момент, тъй като ми беше мъчно да привикна с метод на игра. Главата ми беше претъпкана с какви ли не неща, с всичките тези старания, които не се отплатиха. Трябваше да стане в този момент и мисля, че се получи добре и за Атлетико, и за мен. Всеки познава Диего Симеоне и знае какво е постигнал. Той схваща футбола, което е добре за едни и неприятно за други. Определено ме направи по-добър състезател, станах по-добър футболист за времето си в Атлетико. Трябва да благодаря на всички свои съотборници, както в Атлетико, по този начин и в Португалия, на Диего Симеоне, само че и на Фернандо Сантош. Всичко това ми оказа помощ да израсна, ” съобщи Феликс пред испанския вестник “АС ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР