Едно от най-великите съперничества в историята на спорта официално приключи,

...
Едно от най-великите съперничества в историята на спорта официално приключи,
Коментари Харесай

Надал за Федерер: Беше чест и привилегия да споделям всичките тези години с теб

Едно от най-великите съперничества в историята на спорта публично завърши, откакто Роджър Федерер разгласи края на своята професионална кариера. Скоро по-късно всички чакаха реакцията на Рафаел Надал и тя не закъсня.

„ Скъпи Роджър, приятелю и противнико. Искаше ми се този ден в никакъв случай да не бе настъпвал... това е печален ден персонално за мен и за спортните хора по целия свят. Споделих ти го, когато се видяхме, и в този момент към този момент е реалност. За мен бе наслаждение, само че също по този начин чест и привилегия, с цел да всичките тези години с теб, да изживеем толкоз доста моменти на и отвън корта. Ще имаме още доста мигове за бъдеще, тъй като има още толкоз доста за извършване. И двамата го знаем. Засега ти поисквам цялото благополучие със брачната половинка ти - Мирка, децата ви, фамилията ти. Наслаждавай се на това, което ти следва. Ще се забележим в Лондон на Laver Cup “, написа в Instagram „ Матадора “.

Надал и Федерер оставиха цели 40 мача между тях, от които швейцарецът завоюва 16 и отстъпи в 24. За последно ориста ги срещна на Уимбълдън през 2019 година, когато „ Маестрото “ победи на полуфиналите със 7:6(3), 1:6, 6:3, 6:4.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР