Едно от най-вълнуващите неща, когато човек се сдобие с ново

...
Едно от най-вълнуващите неща, когато човек се сдобие с ново
Коментари Харесай

Първата стъпка в обзавеждането на една стая

Едно от най-вълнуващите неща, когато човек се снабди с ново жилище, е оформянето на интериора и изборът на мебели, и украшения. Когато не желаеме да употребяваме услугите на интериорен дизайнер обаче, тази задача наподобява комплицирана.
 3 рискови трендове в интериора, измежду които открити тухли и висящи лавици
Защо да не оставяме открита тухлена стена у дома

Които е добре да заобикаляме

Откъде тъкмо би трябвало да стартираме? От най-голямата мебел, която ще бъде в помещението или пък от това, което желаеме да е акцентът в него? На помощ със съвет идва - фешън икона, интериорен специалист и бизнесдама, която умря преди две седмици на 102 години.

Според Апфел, станала известна с пъстрия си и ексцентричен жанр, тонът на една стая се задава от килима. " Когато започваме да мислим по дизайна на една стая, всеки би трябвало да започва всичко изпод. Затова стартирате с килима - той е цялостен с благоприятни условия ", споделя тя.
 Снимка 657346

Точно преди година Айрис пусна лична линия килими с компанията Ruggable. Не е нужно обаче да купим килим тъкмо от там. Важното е да послушаме инстинктите си, както самата тя споделя.
 Снимка 657347

" Всичко зависи от вашия усет, вашата сензитивност и какво желаете да показва този килим ", разяснява още тя, представена от House Digest. Дали ще изберем съвременен килим с геометрични фигури, жестоко тъкан с етно привкус или пък бухнал с необикновена форма - в действителност всеки от тези килими задава насоката, в която би трябвало да е останалото обзавеждане в помещението.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР