Едно от най-важните неща, които нашето правителство направи някога беше

...
Едно от най-важните неща, които нашето правителство направи някога беше
Коментари Харесай

Муравей Радев: Валутният борд е усмирителна риза на нестабилни правителства

" Едно от най-важните неща, които нашето държавно управление направи в миналото беше вкарването на валутния ръб законодателно. Имаше крещяща потребност от това, по тази причина тъй като хазартното ръководство на страната от предходното социалистическо държавно управление на Жан Виденов, докара до едно безсистемно отпечатване на пари ", сподели в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " някогашният финансов министър Муравей Радев.

Муравей Радев: Валутният ръб е " усмирителна риза " на нестабилни държавни управления и на незадоволително съществени и виновни политици и държавници.
Като цялостно безумство дефинира изказванието, че някой извън може да ни смъкна борда. Радев изясни, че това може единствено нашият Народното събрание да направи.
Муравей Радев: Хората, които си разрешиха да се заиграят със страховете на българина, направиха доста неприятна услуга на България. Някои го направиха съзнателно.
След 30 януари българският парламент почисти подозренията, счита Радев. Бюджетната комисия с политически консенсус на второ четене одобри текста, който е задоволителен, с цел да може българското законодателство и европейската законова рамка за чакалнята да нямат несъгласия. Поправката споделя, че България ще влезе в чакалнята единение с закрепен курс, еднакъв на централния.
 Управителят на Българска народна банка: Българският лев е една от най-стабилните валути Управителят на Българска народна банка: Българският лев е една от най-стабилните валути
Народното събрание одобри решение, с което дава мандат на финансовия министър Владислав Горанов да договаря за приемане на еврото по настоящия курс спря...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР