Едно от най-самотните кучета в страната може за съжаление да

...
Едно от най-самотните кучета в страната може за съжаление да
Коментари Харесай

Най-самотното куче в Англия е изправено пред втора Коледа само, докато търси завинаги дом

Едно от най-самотните кучета в страната може за жалост да прекара втората си Коледа в разплодник, в случай че някой не му предложи безконечен дом.

Зийк, деветгодишна кръстоска, прекара повече от 600 дни в очакване на нов дом. Първо доведен в RSPCA през април предходната година, той прекарва една година в Woodside Animal Center в Лестър. Тъй като никой не искаше да го осинови, горкото куче беше преместено на 70 благи в центъра на благотворителната организация в Баутри, Южен Йоркшир.

Въпреки това, той към момента не се интересува от евентуални притежатели и чиновниците на благотворителната организация се тормозят, че ще бъде прекарва втората си Коледа с тях. Ръководителят на екипа на RSPCA Даниел Картрайт разказа Зийк като „ съвършеното куче “ и е комплициран за какво е прекарал над 600 дни с благотворителната организация.

Той сподели: „ Той е сладостен, по-възрастен благородник, който мисли, че е скута куче и той безусловно обича суетенето и обичта. Той доста обича да излиза на разходки, да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР