Едно от най-нормалните неща след раздялата е да не искате

...
Едно от най-нормалните неща след раздялата е да не искате
Коментари Харесай

7 причини защо трябва да прекъснете всякаква връзка с бившия след раздялата

Едно от най-нормалните неща след раздялата е да не желаете да виждате досегашния си обичан. Във вас има огромна доза горест и всяка една среща с него ще ви носи мемоари, към които може би не желаете да се връщате. Раздялата може да бъде прочувствено предизвикателство, което ни кара да търсим способи да се излекуваме и да продължим напред. Една от ефикасните тактики, която закупи известност, е използването на правилото за възбрана на контактите.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

В тази публикация ще разгледаме признаците, че правилото за възбрана на контактите работи и оказва позитивно влияние върху пътя ви към излекуване след раздялата.

Създаването на пространство и граници разрешава на хората да се съсредоточат върху своето благоденствие и да улеснят процеса на свестяване.

От понижаване на прочувствените разтърсвания до повишение на самочувствието и яснотата – тези признаци са окуражаващи стадии, които демонстрират, че сте на пътя на изцелението и израстването. Независимо дали обмисляте да приложите това предписание, или към този момент сте в разгара му, разбирането на тези признаци ще ви обезпечи просветление и мотивация, до момента в който преминавате през етапа след раздялата. И по този начин, дано се потопим в признаците, които демонстрират, че възбраната за контакт работи, и да открием овластяващата промяна, която ви чака по това лечебно пътешестване.

Признаците, че отводът от контакт работи, могат да бъдат разнообразни при другите хора.

Ето обаче някои общи индикатори, които постоянно значат прогрес и позитивни промени, в случай че прекъснете връзката с някогашния след раздялата:

Намаляване на прочувствения ужас

Една от първите аргументи е забележимото понижаване на възприятието на тревога, горест и прочувствен ужас след раздялата. Потискащите усеща, провокирани от края на връзката, може да стартират да понижават с времето, което ще ви разреши да постигнете прочувствена непоклатимост.

 след раздялата

Повишено самочувствие и подсилване на позициите

Изпълнението на времевата линия ви разрешава да се концентрирайте върху себе си и личностното си израстване след раздялата. Бихте могли да се почувствате по-уверени и по-силни, когато посветите време и старания на своите занимания, грижи за себе си и действия за реализиране на цели. Започвате да откривате своята стойност и виждате, че можете да постигнете триумф сами.

Подобрена изясненост и съзнание

По време на интервала на липса на връзка придобивате скъпа изясненост за динамичността на предходната си връзка и за своите стремежи и граници. В резултат на тази саморефлексия имате по-дълбоко схващане за това от какво се нуждаете и какво желаете от взаимоотношенията в бъдеще. Ставате по-осъзнати за личните си полезности, цели и шансове за личностно развиване.

 след раздялата

Намаляване на мислите за някогашния

Един от значителните признаци, че правилото за възбрана на контактите работи, е намаляването на обсебването по някогашния след раздялата. Ще забележите, че с времето размишлявате по-малко за него. Можете да насочите вниманието си към сегашното и бъдещето, защото настойчивите мисли и обсебването от предишното последователно изчезват.

По-голямо концентриране върху персоналното развиване

Този стадий на прекратяване на контактите ви предизвиква да пренасочите вниманието и силата си към личностното израстване. Ако инвестирате в себе си, бихте могли да видите изгоди в специалността, другарствата или ползите си. Повишеният фокус върху личностното развиване води до по-голямо възприятие за задоволеност и цел. Така сигурно ще постигнете до мечтани за вас цели отвън любовния фронт.

 след раздялата

По-малко предпочитание за помиряване

Първоначално може да сте се надявали на помиряване с някогашния си сътрудник. С влизането в действие на това предписание обаче може да откриете, че желанието ви да се съберете още веднъж понижава. Вместо това стартирате да осъзнавате, че продължаването напред и намирането на благополучие, без значение от предходната връзка, е по-желаният резултат. Така ще се възстановите доста бързо след раздялата.

Емоционално отделяне и приемане

След раздялата стартирате да изпитвате прочувствено отделяне от някогашния си сътрудник. Приемате действителността на раздялата и се примирявате с нея. Това отделяне ви разрешава да се освободите от всякаква задържаща се засегнатост или мъка, което ускорява възприятието за прочувствена независимост.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР