Едно от най-лесните действия в бейзбола е да харчиш парите

...
Едно от най-лесните действия в бейзбола е да харчиш парите
Коментари Харесай

Моряците са изложени на риск да пропилеят прозореца на Световните серии с слаб извън сезона

Едно от най-лесните дейности в бейзбола е да харчиш парите на някой различен. Или разменете вероятностите на различен тим.

Всичко е по-лесно, когато не е твое. Всичко е по-просто, когато не знаете всеки бюджетен блок от собствеността или просто какви са били комерсиалните поръчки от различен клуб или просто кой има най-голям глас в стаята, когато става въпрос за установяване на времето дали да го извършите или не.

Така че признавам, че следното е взор извън – с насоки да приказвам с доста хора в играта и да запитвам и тяхното мнение. Това беше моят метод да навляза на пръсти в отвън сезона, който не харесвах.

Съгласен съм с мнозина, които не схващат какво тъкмо вършат Ред Сокс. Един притежател, Том Вернер, даде обещание метод „ с цялостна газ “ към отвън сезона, единствено с цел да достави млечен, безразличен метод към листата на висшата лига.

Мисля, че Кардиналите са добавили доста възраст с Мат Карпентър, Брандън Крауфорд, Кайл Гибсън, Сони Грей и Ланс Лин – давайки им седем играчи на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР