Едно от най-големите публични дружества у нас Градус АД реализира

...
Едно от най-големите публични дружества у нас Градус АД реализира
Коментари Харесай

Как фирма Градус отговаря на предизвикателствата за опазване на околната среда

Едно от най-големите обществени сдружения у нас " Градус " АД осъществя зелена самодейност в родния град на компанията - гр. Стара Загора. С грижа за природата, екипът на " Градус " АД, възпитаници и учители засадиха 21 броя фиданки - японски вишни, кедри и кипариси в двора на учебно заведение ОУ " Кирил Христов ", гр. Стара Загора.

Екологичната акция и дарените дръвчета са част от корпоративната и обществена отговорност на компанията за облагородяване на зелени пространства в образователни заведения в страната. Доброволческата идея сплоти чиновници на " Градус ", възпитаници и учители от учебното заведение.
 Снимка 642147
Източник:

От " Градус " АД оповестиха за money.bg, че възнамеряват това да е тяхна дълготрайна самодейност с образователни заведения - детски градини, учебни заведения, университети. Целта е децата да получат добър образец за запазване на околната среда и да се грижат за младите дръвчета. Следващото образователно заведение, в което компанията възнамерява да засади дръвчета, е Тракийският университет.

" Градус " АД е обществено сдружение, чиито акции се търгуват на Българска фондова борса. Дружеството е номер 1 експортьор на разплодни яйца в Европа и главен производител на пилешко месо в България. Марка " Градус " участва на българската софра към този момент над 30 години.

Допитване, направено преди известно време от водеща компания за пазарни изследвания, демонстрира, че продуктите на компанията влизат в 95% от семействата в България, като 99,8% от потребителите свързват " пилето " с " Градус ", а за 50,3% е " обичана " марка в тази категория.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР