Едно от най-големите предизвикателства пред всеки турист е как да

...
Едно от най-големите предизвикателства пред всеки турист е как да
Коментари Харесай

Как по-лесно да опаковаме багажа си за дълго пътуване?

Едно от най-големите провокации пред всеки екскурзиант е по какъв начин да събере оптимално количество багаж в дребен по размер и килограми куфар. В тази публикация ще разгледаме няколко потвърдени метода, които работят за нас като събираме багаж за дълго пътешестване. Основно ще приказваме за това по какъв начин да пестим от пространство, а не от килограми, тъй че съжаляваме, само че е допустимо въпреки всичко да би трябвало да си платите когато чекирате куфара си. 

1) Вземете вакуумиращи торби

Вакуумиращите торби работят на доста простоват принцип - откакто съберете багажа си с прахосмукачка изсмуквате въздуха от тях и те се свиват. Идеални са за облекла. Това, което би трябвало да имате поради е, че в случай че планувате странствуване е добре да знаете, че в хотела или къщата/апартамента има прахосмукачка, която може да ползвате. Така обезпечено ще спестите място в багажа си. 

2) Навийте облеклата си на руло 

Едно нещо, което може да извършите, с цел да спестите повече място е да сгънете облеклата си на руло. Така ще може да ги наредите по-лесно в куфара си, с цел да спестят място. Може да ги наредите и по метод, който да не разреши да се мачкат. Доста е комфортно като събирате багаж да можете се насладите на повече място. 

3) Приберете дрехи/чорапи в обувките си 

Ако слагате обувки в куфара си, то може да приберете чорапите или даже цели тениски в обувките си. Така ще спестите място в куфара си, което да ползвате за различен багаж - да вземем за пример, сувенири или нещо друго, което желаете. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР