Едно от най-големите имена в през последните години – Конър

...
Едно от най-големите имена в през последните години – Конър
Коментари Харесай

Конър Макгрегър се завръща в UFC срещу Дъстин Поарие по MAX Sport 2

Едно от най-големите имена в през последните години – Конър Макрегър, ще направи своето завръщане в осмоъгълника след 1 година неявяване този уикенд. Бившият първенец на организацията в две категории ще излезе в централния конфликт на против Дъстин Поарие, като борбата сред двамата ще е в лека категория. Галавечерта ще се организира в Абу Даби и ще се излъчи директно по в неделя заран от 05:00 часа.  

След успеха си над Еди Алварес през ноември 2016 година, Конър Макгрегър има единствено два публични дуела. На 6 октомври 2018 година той бе изрично надвит от Хабиб Нурмагомедов в борба за купата в лека категория, а на 18 януари 2020 година ознаменува завръщането си в осмоъгълника с хубава победа за по-малко от минута против ветерана Доналд Серони – Каубоя.

Преди дуела против Поарие Макгрегър съобщи, че се намира в отлична форма и си е сложил една единствена цел – да излезе в мач реванш против Хабиб Нурмагомедов. Въпреки че дагестанецът разгласи, че се отдръпва от спорта след гибелта на своя татко, босът на UFC Дейна Уайт продължава да има вяра, че е допустимо Конър и Хабиб да се бият още веднъж в близко бъдеще.

Освен галавечерта на UFC, програмата на MAX Sport през уикенда включва и още забавни спортни събития. Новият сезон на Световния рали шампионат (WRC) започва с Рали Монте Карло, а почитателите ще могат да проследят всичко най-интересно в петък, събота и неделя директно по.

След дългата пауза поради епидемията от ковид, Националната хокейна лига също започва своя нов сезон, а в неделя вечер ще излъчи директно два дуела. От 19:30 часа е мачът сред Чикаго и Детройт, а незабавно по-късно, от 23:00 ч. е време за канадския конфликт сред Калгари и Торонто.

Футболните почитатели също ще могат да се насладят на следващите борби в шампионатите на Испания и Италия. XX кръг на Ла Лига предлага забавни провокации на трите гранда, които са окупирали и челните три места във краткотрайното класиране. В събота от 22:00 часа Реал Мадрид гостува на Алавес, а в неделя от 17:15 часа Барселона ще гони трите точки в гостуването си на Елче, само че без огромната си звезда Лионел Меси, който е осъден за дуела. Атлетико Мадрид към този момент отвори преднина от 7 точки пред Реал и 10 пред Барселона, като „ дюшекчиите “ имат и мач по-малко. Момчетата на Диего Симеоне ще се опитат да продължат страхотното си показване в неделя вечер от 22:00 часа, когато на „ Уанда Метрополитано “ гостува Валенсия. Всички най-интересни дуели от Ла Лига са в ефира на.

В събота от 19:00 часа миланските грандове Интер и Милан излизат по едно и също време за своите следващи мачове в Серия А. „ Нерадзурите “ гостуват на Удинезе (), до момента в който „ росонерите “ одобряват Аталанта ().

В неделя и още веднъж по също има доста любопитни дуели – от 13:30 часа Ювентус посреща Болоня, а от 16:00 часа Наполи гостува на Болоня.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР