Едно от хубавите неща, които НАСА прави, е излъчването на

...
Едно от хубавите неща, които НАСА прави, е излъчването на
Коментари Харесай

НЛО приближава Земята, НАСА потулва случая?

Едно от хубавите неща, които НАСА прави, е излъчва нето онлайн видео от Международната галактическа станция, обикаляща към Земята 16 пъти дневно. Нещо необичайно обаче се случва на 9 юли. НАСА излъчва непосредствено от МКС, когато е видян незнаен обект ( съгласно някои мнения на влогъри в Youtube – извънземни ) да навлиза в земната атмосфера.

Тогава директното лъчение на НАСА стопира.

Първо видеото беше качено в канала на Streetcap1, след това беше споделено от десетки други. Разбира се, това може и да е метеор, вижте видеото (лошо качество) и преценете сами. Според много авторитетни издания, като да вземем за пример Express.co.uk (въпреки че има думата „ потрес “ в заглавието) , това въпреки всичко е било НЛО.

От НАСА разясняват: „ Не сме забелязвали НЛО в известния смисъл на тази дума. Прякото лъчение от МКС е към момента опит, всичко от Станцията се излъчва към Земята.

Случва се обаче сигналът да се изгуби, тогава картината е тъмна. Ние не сме изключвали излъчването целеустремено, сигналът понякога се губи и това става автоматизирано “.

Все отново каква е тази светлина на видеото? Разбира се това може да са раз.ични неща, отразен отблясък от лещите на камерата, радиационна парченце блъснала се в датчик на видео системата, метеор или късче отпадък от хилядите които обикалят към планетата.

Естествено, в случай че желаете може да повярвате и на изписаното в уеб сайтове и показано в YouTube с подобаваща страшна музика… извънземните идват.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР