Едно момиче, което прослави българския спорт. Ивет Горанова спечели златен

...
Едно момиче, което прослави българския спорт. Ивет Горанова спечели златен
Коментари Харесай

Златната Ивет Горанова: Все още не съм се научила да губя

Едно момиче, което популяризира българския спорт. Ивет Горанова завоюва златен орден в категория до 55 кг на дисциплината " кумите " в шампионата по карате на Европейските игри в Беларус. Тя е единствено на 19, само че към този момент умерено може да бъде оповестена за най-хубавата каратистка в България.
 Златната медалистка в каратето Ивет Горанова се прибра в София @@@
" Тези Европейски игри са тъкмо като Олимпиада, само че за Европа. Всички се готвят доста за това съревнование, на него вземат участие единствено Топ 8 ", споделя Горанова в предаването ”Събуди се " по Нова ТВ. " Мечтите нямат граници, на 19 години съм. Играх национални танци преди да се заема с карате. Голямото предпочитание и упоритостта, която поставям във всяка подготовка, това ме е направило първенец. Много мразех да изгубвам. Ако се случеше – побеснявах. Не съм се научила да изгубвам към момента. След среща, наложително - плач. Дори в този момент си плача на съревнование ", продължава Горанова.
 Златната медалистка в каратето Ивет Горанова се прибра в София @@@
Каратето заема значимо място в живота, тъй като я построява освен като персона, само че я и стимулира да дава най-хубавото от себе си, с цел да носи триумфи на страната ни. " Имам над 200 медала. Повечето са закачени на стената, последните ги прибирам в кутия. Когато има травма, си крещя, че значи съм във форма. На едно съревнование в Турция ми счупиха носа ", споделя още тийнейджърката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР