Едно искрено послание от дълбините на едно звездно сърце. Самюъл

...
Едно искрено послание от дълбините на едно звездно сърце. Самюъл
Коментари Харесай

Самюъл Джаксън: Stay The F***k at home! Призив право от сърцето

Едно откровено обръщение от дълбините на едно звездно сърце. Самюъл Джаксън застана пред камерата на известно американско предаване и помоли сънародниците си, а и всички англоговорящи да си останат вкъщи.
Типично в негов жанр обаче апелът не беше толкоз мек. Използва нецензурни думи, които ние ще спестим, само че които може умерено да чуете във видеото, макар пегела.

Популярният артист беше " на посетители " в предаването на Джими Кимъл, което също се придвижи онлайн по образеца на останалите вечерни токшоута в ефира в Съединени американски щати. Причината е епидемията от COVID-19, която засегна над 200 000 души. Страната изпревари Италия и Китай по брой инфектирани.

Самюел Джаксън прочита фрагмент от известна детска книга, която обаче е приспособена особено по време на пандемията. Неин създател е Адам Мансбах, а аудиокнигите са озвучени точно от Джаксън. След експлоадирането на епидемията от COVID-19 в Съединени американски щати писателят потърсил артистът, с цел да " актуализират " творбата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР