Едни от най-обичаните чужденци, играли в ЦСКА, днес празнуват рожден

...
Едни от най-обичаните чужденци, играли в ЦСКА, днес празнуват рожден
Коментари Харесай

Обичани бразилци празнуват днес

Едни от най-обичаните чужденци, играли в ЦСКА, през днешния ден честват рожден ден. Става въпрос за бразилците Тиаго Силва и Жуниор Мораес, които в разнообразни интервали и с друг триумф играха за армейците.

Крайният бранител Силва, който през днешния ден става на 45, бе на " Българска войска " от началото на 2005 до юли 2007 година. В в този интервал стана първенец с алените през сезон 2004/2005, подвигна Купата на България през акция 2005/2006, а през 2006 прибави в персоналната си витрина и Суперкупа на страната ни. От ЦСКА той отиде в Генк, където също реализира триумфи.

Жуниор Мораес пък през днешния ден навършва 37 години, като от юли предходната година е без тим. Последно той записа няколко мача за Коринтианс. Нападателят, дошъл на " Армията " през лятото на 2011, не съумя да завоюва оценки с 31-кратния български отличник, само че остана в сърцата на алените последователи с 17-те си гола и най-много със сърцата си игра с екипа на ЦСКА. Въпреки неналичието на титли с клуба, Мораес бе определен за най-хубав футболист а родното ни състезание за сезон 2011/2012. През лятото на 2012 година той бе предодаден от армейците на Металург Донецк.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР