Едни от най-горещите български звезди се събраха на ексклузивното представяне

...
Едни от най-горещите български звезди се събраха на ексклузивното представяне
Коментари Харесай

Над 300 души гледаха преди всички първите 2 епизода на новия сериал Съни бийч“

 Едни от най-горещите български звезди се събраха на извънредното показване на новата продукция на bTV и " Междинна станция “ " Съни бийч “, който даде поръчка да се трансформира в шлагера на сезона измежду сериалите.

Над 300 специфични посетители гледаха преди всички първите два епизода от продукцията. Сериалът придвижи феновете в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации - Слънчев бряг, и повдигна завесата към потайностите на хотелиерския бизнес. Със свежия си комизъм и динамичност, поредицата завладя публиката с историята на няколко млади, умни и съобразителни другари, които работят, забавляват се и се пробват да трансформират ориста си в епицентъра на купона и хаоса. 

Героите на Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Даниел Пеев, Лидия Инджова и Виттория Николова претърпяват любовни земетресения и влизат в подмолни игри, борят се за професионална реализация и власт. Партнират им огромни имена като Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов и Пенко Господинов под режисурата на надарения Димитър Димитров, работил по някои от най-успешните български филми и сериали.

Гостите на специфичната прожекция се потопиха в историята на  четиримата другари, сезонни служащи в огромен хотел на Слънчев бряг: умният и обаятелен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен татко, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, само че леко стеснен избавител на басейна – Младен /Иво Аръков/. По всичко наподобява, че това ще е последното лято за групата, тъй като осъзнават, че желаят да реализират освен това с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи обстановки с посетители на хотела, главно със страни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ зложелател, с който групата би трябвало да се оправи. Това е младият наследник на притежателя на хотела - арогантният и нерешителен Никола /Явор Бахаров/е капризно богато синче, на който в предишното са му се подигравали. Сега той е подготвен за възмездие.

Заедно с машинациите на Никола и хитрите ходове на Гомес и другари, започват и любовни истории. С плевел смях беше посрещнато комичното привличане сред гларуса Младен и притеснителната археоложка Дарина.

" Аз съм един от дребното щастливци, които към този момент са гледали всички епизоди от новия ни български сериал. Ще видите продукция с най-високото качество, което оферират най-хубавите мостри на телевизионно кино в света “, съобщи преди извънредната прожекция основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Флориан Скала.

" Днес всеки съпоставя всяко българско заглавие с задграничните, до които феновете към този момент имат доста елементарен достъп, на доста платформи. Затова и ние сме изключително деликатни в селекцията на български сериали за bTV. " Съни бийч “ има всички характерности на един съвременен праймтаймов сериал - завладяваща история, страхотна актьорска игра, мощни персонажи и най-високо качество на реализацията – в това число с техники на снимане, които са употребявани за първи път в сходен план “, добави програмният шеф на bTV Маргарита Александрова.

" Премиерата на " Съни бийч “ е една същински изстрадана наслада за нас. Надявам се излъчването на сериала да се трансформира в огромна наслада и празник всяка седмица за феновете на bTV “, разяснява Андрей Арнаудов от копродуцента " Междинна станция “.

" Това е нашият първи сходен план и обещаваме на феновете, че толкоз ще им хареса, че ще стане неразделна част от техния обичай и всекидневните им диалози “, добави Иван Христов.

В рамките на събитието беше показано и видеото към главната музикална тематика на сериала – песента " Съни Бийч “  в осъществяване на радиоводещия Димитър Павлов и музиканта Явор Русинов. Действието в клипа, сниман особено за едноименната тв продукция, се развива в цирк " Балкански “. " В тези години на " съвестност “ сериалът, а и видеото, което заснехме в цирка на господин Балкански, са ярък лъч в сивото ни всекидневие и ние доста се радваме, че сме част от този атракцион “, сподели в типичния за дуото жанр Явор Русинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР