Едни от най-актуалните имена на българската музикална сцена ще се

...
Едни от най-актуалните имена на българската музикална сцена ще се
Коментари Харесай

Грандиозно шоу с Тита и Криско за 8 декември

Едни от най-актуалните имена на българската музикална сцена ще се съберат за втора поредна година на едно място. Поводът е обичаният празник на всички студенти – 8 декември, а мястото е Пампорово.

След супер сполучливият фест предходната година, този декември уредниците от Event Academy са намислили да подреден още по-голямо празненство, като упованията са, че Пампорово ще бъде топдестинацията за тазгодишния студентски празник.

Подготвена е богата стратегия за всеки усет. Първата вечер ще мине под тематиката на HIP-HOP & COMMERCIAL музика, като за шоуто ще се погрижат СкандаУ, Бобо, Димчо и доста други, а кулминационната точка на вечерта ще пристигна с хитовите осъществявания на Тита и Криско.

На 8-ми пък празненството ще бъде подчинено на поп фолк музика и специфични посетители ще бъдат:DJ Stamen, DJ TONY G, Балет „ Магаданс “, Гъмзата и Brass Show, Алисия, Фики и Джена.

За втора поредна година за задачата на събитието ще се построи специфична шатра, която побира над 2000 души. Обстановката в нея ще е допълнена ексцентричен фон - светещи питейни заведения, безчовечен саунд и доста светлина. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР