"Едната жена е преминала скенер на цялото тяло, установени са

...
"Едната жена е преминала скенер на цялото тяло, установени са
Коментари Харесай

От "Пирогов" здравният министър огласи състоянието на тежко пострадалите край Лесово ВИДЕО

"Едната жена е минала скенер на цялото тяло, открити са същите контузии - в региона на гърдите и корема, строшаване на таз, бедро, лицева, мозъчна контузия. " Това съобщи министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов по време на ексклузивен брифинг пред "Пирогов ".

"57-годишната жена е подложена на последна обработка в шокова зала и ще бъде преместена в реанимация. Винаги има заплаха за живота. Рано е да приказваме за прогнози. Надяваме се сътрудниците в Пирогов да създадат всичко належащо. За пациентите ще бъде направено всичко допустимо, с цел да се възстановят ", добави той.

Той означи, че тазовите контузии са едни от най-тежките, защото са съпроводени с огромни кръвозагуби.

"Това е една от най-сложните, от чисто техническа позиция ортопедични интервенции. Тук е най-хубавото място за тези дами. В такива моменти се усеща мобилизацията на всички лекари, медицински сестри и санитари ",категоричен бе Ангелов.

В такива моменти се усеща мобилизацията на всички лекари, медицински сестри и санитари.

"18-годишно момиче е настанено в болничното заведение в Ямбол. В реанимация е. Състоянието й е устойчиво. Тя е щерка на една от дамите, които са настанени в "Пирогов ", показа още здравният министър.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР