Една врата вече близо век посреща учениците на СУ Йоан

...
Една врата вече близо век посреща учениците на СУ Йоан
Коментари Харесай

Деца помагат за реставрация на вековна училищна врата с коледен базар

Една врата към този момент близо век посреща учениците на СУ " Йоан Екзарх Български " в Шумен. Времето споделя своето и по тази причина дървената врата се нуждае от реституция. 

Зад тази концепция застават както колектива на учебното заведение, по този начин и самите възпитаници. Те вземат решение да дарят средствата от годишния коледен базар, които организират за самодейността. 

Директорът на школото Валентина Тодорова изяснява, че би било по-лесно и на ниска цена врата просто да се смени, само че в случай че се реставрира ще се резервира духа на постройката.
 Вратата стои на мястото си от близо век dariknews.bg

Това е входната врата на нашия дом, от построяването му преди повече от 100 години, споделя тя. Освен това към самодейността се включват всички, свързани с учебното заведение. -->

Някой неща са по-ценни, когато сами участваме в тях и ги припознаваме като свои, когато сме дали своя принос, добавя Валентина Тодорова.

Освен всичко - коледният базар основава доста положително въодушевление в учебното заведение, което проличава и по желанието и присъединяване на децата.  

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР