Една тъмно сива Mazda 626 от 1989 г. беше пусната

...
Една тъмно сива Mazda 626 от 1989 г. беше пусната
Коментари Харесай

33-годишната Mazda на най-легендарния руски футболист Лев Яшин се продава за 150 000 евро

Една мрачно сива Mazda 626 от 1989 година беше пусната за продажба в Москва. На външен тип това си е един неосезаем седан с проблеми по каросерията и изхабен интериор, само че все пак колата е оценена на 9 800 000 рубли, което съгласно настоящия обменен курс се равнява почти на 150 000 евро.

Според продавача цената е толкоз висока, тъй като японската кола е принадлежала на именития руски вратар, собственик на златната топка Лев Иванович Яшин. В същото време създателят на обявата не дава никакви доказателства, като се изключи една фотография.

`33-годишната

Продавачът твърди, че въпросната Mazda 626 е била подарена на Лев Яшин в чест на 60-ия му рожден ден, който е маркиран през 1989 година на стадион " Динамо ". На този ден се състоя церемониален мач, в който участваха доста именити футболисти. В чест на Яшин на терена влязоха Йосиф Сабо, Михаил Гершкович, Владимир Пилгут, както и Еузебио, Франц Бекенбауер, Боби Чарлтън и други.
`33-годишната

Съдейки по дребното фотоси, 33-годишната Mazda е непокътната в обичайно положение. С годините обаче по каросерията на автомобила се е появила наслойка, а интериорът изисква най-малко химическо почистване. Продавачът твърди, че пробегът на автомобила е 100 000 километра. Под капака на седана се намира 1.8-литров бензинов мотор с мощ 88 конски сили. Агрегатът е оборудван с автоматизирана скоростна кутия.

`33-годишната

На една от фотосите, приложени към обявата, Лев Яшин в действителност е покрай колата. Авторът обаче не дава други доказателства, че продаваната от него Mazda принадлежи на именития вратар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР