Една смела млада майка сподели своя личен път на бременността

...
Една смела млада майка сподели своя личен път на бременността
Коментари Харесай

Смела майка покава как бременността променя тялото й

Една смела млада майка показа своя персонален път на бременността и раждането, като хвърли светлина върху физическия " налог " върху ѝ. В мощно обръщение тя също по този начин заема позиция против безсърдечните хора, които практикуват тъй наречените " body shaming ". Нейната вдъхновяваща история служи като увещание за силата и издръжливостта на майките на всички места по света:

В известно видео в TikTok Миа Съмървил от Канбера демонстрира тялото си след бременността, наблягайки съществуването на отпусната кожа към корема. Смелото разобличаване за нейната физическа промяна притегли доста внимание. Въпреки че в началото се надявала на бързо възобновяване след раждането, Миа в този момент се приспособява към променената си физика. Тя показва непоколебимата си обич към майчинството, само че не е предполагала, че коремчето ѝ няма да се върне в предходната си форма.

 2389482

В изявление тя споделя: " Това обаче не изключва обстоятелството, че да станеш майка значи, че преминаваш през големи промени в живота си, както душевен, по този начин и физически. Винаги съм била доста положителна и уверена в себе си. Но като видях какъв брой друго изглеждах, откакто родих Пипа, ми трябваше малко време да привикна. "

Тя снима видео без тъкмо желание. Установила, че представянето на разнообразни тела мощно липсва в всеобщите медии. Преобладаващият облик на звезди и инфлуенсъри, които видимо без изпитание възстановяват фигурите си отпреди бременността в границите на дни, увековечава нереалистичните упования. Така че тя вярвала, че без старания ще възвърне точния си тип преди бременността.

 2389483

Все отново тя обича майчинството и не я интересува какво споделят хората в обществените мрежи за нейните промени. " Обичам момиченцето си повече от всичко и не бих трансформирала това да съм майка за нищо на света... Освен това е просто обидно. По създание се споделя, че единствената цел на дамата в живота е да наподобява привлекателна и съвършена. "

 2389484

Разкривайки нефилтрираната истина за бременността, ние насърчаваме просвета на приобщаване, съпричастност и приемане, като подсигуряваме, че всяка жена се усеща забелязана, одобрена и овластена в своето неповторимо прекарване на бременността.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР