Една седмица Александра Саркизова - бившата жена на сина на

...
Една седмица Александра Саркизова - бившата жена на сина на
Коментари Харесай

SMS вкарва бившата жена на сина на футболна легенда в кошмарен филм

Една седмица Александра Саркизова - някогашната жена на сина на футболната легенда Стойчо Младенов Александър, няма и новина от 7-годишната си щерка Дария. Бащата на детето отива да го вземе от учебно заведение предишния вторник. А по-късно изпраща есемес на Александра, с който ѝ споделя, че занапред нататък момиченцето ще живее при него и повече да не го търси. Родителите на Дария се разделят преди 3 година и резервират естествени връзки между тях.
Споразумяват се с графика на визията на детето - на бащата се падат една седмица в месеца плюс един уикенд, както и два месеца от лятната почивка. Всичко се трансформира, когато Александра взема решение да се върне да живее в родната си Варна. Тогава стартират и проблемите. Александра и синът на Стойчо Младенов не могат да се схванат по кое време бащата ще вижда Дария. Накрая юристите им ги поучават да сключат съглашение. В същия ден, в който би трябвало да го подпишат, Александър отива в учебното заведение на Дария и я взема. 
А майка ѝ повече не я вижда или даже чува. Веднага по-късно Александра подава тъжба във варненската полиция и стартират да търсят детето и татко му. Дария е в първи клас в частно учебно заведение в морската столица. "Аз я записах в държавно, само че татко ѝ държеше да я преместим и да учи в частно още преди 15 септември. И че ще заплаща таксите ", изяснява Александра. Тя в никакъв случай не е предполагала, че някогашният ѝ мъж може да предприеме нещо толкоз извънредно във връзка с Дария. Усъмнява се, че е замислил нещо, когато при започване на септември ѝ се обаждат от учебното заведение в София, което, преди да замине за Варна, е щяла да посещава Дария. 
"Казаха ми, че татко ѝ я е записал там и е платил таксите. Но ревизирали и видели, че детето към този момент е записано за друго учебно заведение ", споделя Александра. Тя им изяснява, че Дария към този момент ще посещава образователно заведение във Варна и няма по какъв начин да бъде и в учебното заведение в София. "Когато я взе предишния вторник, даже отидох до това учебно заведение, с цел да видя дали не върви там. Стоях начело, чаках ", споделя Саркизова.
В началото отхвърлят да ѝ дадат каквато и да е информация дали момичето се води там. После ѝ изясняват, че Дария е записана, само че не посещава учебното заведение. Покрай общи познати тя схваща, че момиченцето ѝ е добре. Но единствено това. Александра търси и юристите на Александър и след дълги диалози с тях той ѝ се обажда. 
"Обясни ми, че или ще подпишем съглашение по неговите условия, или ще я видя на куково лято. Опитах се да се свържа с татко му - подвигна ми и затвори. Майка му ми подвигна и ми затвори, когато чу, че съм аз. В един миг тя ми писа няколко известие, че в действителност аз това съм заслужавала - аз съм му била лишила детето, в този момент той ми го лишава и това за нея е окей. Че няма да видя щерка си, тъй като съм истеричка и че съзнателно ще я разстроя. Затова няма да се чуя с нея, до момента в който съдът не позволи. "

Саркизова търси помощ освен от близки и познати, а и от медиите. В неделя споделя историята си в Нова тв, а ден по-късно нейна колежка от София ѝ споделя, че е видяла сутринта, а и в неделя вечерта Дария с татко си и новата му жена в хотел в Боровец. "Директно се изстрелях натам. По пътя звъннах на 112, тъй като тази процедура я върша непрекъснато - той е нападателен и не знам какво може да ми аргументи. Те ми изпратиха патрулка от РПУ в Боровец, спомагаха ми, само че изпуснах Александър и Дария в Боровец ", споделя тя. Разпитва в хотела дали знаят освен това. 
Оттам ѝ изясняват, че нощувката била записана на името на новата жена на Александър и са били там с щерка им. След това схваща, че някогашният ѝ живее при новата си другарка. "Не знам дали и Дария е там. Аз нямам достъп до такава степен, тъй като е затворен комплекс. Ходя всеки ден до къщата в Бояна, където по принцип живее, там преди водеше щерка ни ", изяснява Александра. Тя се разделя с Александър, откакто по думите ѝ дълго е подлагана на душевен и физически тормоз. 
"В един миг не устоях, бях смачквана всеки божи ден. Той стартира да ми протяга ръка още до момента в който бях бременна. Никога не е сменял памперси. Неговото държание като цяло е доста диктаторско, което стресира Дария. Тя сама ми е споделяла, че всяка негова дума е закон за нея и тя би трябвало да направи това, което той ѝ споделя. Това е душевен напън върху детето. "

"Александър не заплаща прехрана за Дария. Когато подготвяхме съглашението, аз заявих и пред двамата юристи, че не искам и стотинка от него Искам да си взема детето, аз мога да се грижа за него. Адвокатката ми изясни, че няма по какъв начин - би трябвало да бъде записана даже и минималната прехрана в съглашението. Той не е плащал, нищо не ми е давал. " Освен Дария Александра има още едно дете - 10-годишен наследник Роман. 
С неговия татко тя е в прелестни връзки. В началото на връзката ѝ с Александър момчето за малко живее с тях. "Тук в София дори ходеше на детска градина. По това време Александър към момента беше деен футболист и пътувах непрекъснато. Заради това се наложи синът ми да отиде във Варна, където разгадавам на другата му баба, а и на моята майка. Александър ме упреква, че съм си изоставила детето, само че истината е, че той не искаше синът ми да живее в София. Той го е обиждал неведнъж, държал се е извънредно с него. Пътувах всяка седмица до Варна, с цел да бъда до сина си ", споделя тя.

Преди 3 месеца, когато се мести в морската ни столица, към този момент може да сбъдне желанието си - да заживее под един покрив и с двете си деца и да е щастлива. "Водих двете си деца на учебно заведение, по-късно ги вземах от там, пишехме дружно домашни, само че, за жал, това свърши ", прибавя тя. Самият Александър изпрати публично изказване във връзка обвиняванията на някогашната му жена. 
"Проблемите ми с Александра Саркизова са свързани с упражняването на родителските права върху общото ни дете Дария. Измислените от нея квалификации като "отвличане " на детето или имагинерните побои, които съм ѝ нанасял, са безочливи клюки и тя ще дава отговор за тях пред съда. Намесата на именития ми татко е за да ѝ бъде обърнато внимание от медиите и желая да поясня, че той няма никаква роля в нашите персонални взаимоотношения ", написа по-големият наследник на Стойчо Младенов. Каквото имам да кажа, съм го направил в формалното ми изказване, сподели Александър Младенов пред  "24 часа ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР